CHP'li Tanju Özcan Twitter'dan Bombaladı - Son Dakika
Politika

CHP'li Tanju Özcan Twitter'dan Bombaladı

CHP\'li Tanju Özcan Twitter\'dan Bombaladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, odasından Atatürk posterini kaldırdığı iddia edilen Zeynep Altıok’un Merkez Yönetim Kurulu’na (MYK) seçilmesine tepki göstererek, "Atatürk’le sorunu olanın CHP Milletvekili olarak benimle de sorunu vardır.

25.01.2016 16:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bolu Milletvekili Tanju Özcan, odasından Atatürk posterini kaldırdığı iddia edilen Zeynep Altıok'un Merkez Yönetim Kurulu'na (MYK) seçilmesine tepki göstererek, "Atatürk'le sorunu olanın CHP Milletvekili olarak benimle de sorunu vardır. Kim olursa olsun" dedi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Merkez Yönetim Kurulu'nda (MYK) görev alacak parti meclisi üyelerini belirledi. 12'si genel başkan yardımcısı olmak üzere 13 kişinin yer aldığı listeye Atatürk posterini odasından kaldırdığı iddia edilen İzmir Milletvekili Zeynep Altıok'un da girmesine CHP Bolu Milletvekili Tanju Özcan'dan sert tepki geldi. Kişisel twitter hesabından sert mesajlar gönderen Özcan, "Atatürk ile sorunu olanın CHP Milletvekili olarak benimle de sorunu vardır. Kim olursa olsun! Nedense içimden geldi bu gün. TBMM deki odama bir Atatürk fotoğrafı daha asacağım. Benim kitabımda görmemezlikten gelmek yok. Artık bence sözün bittiği yerdeyiz. Nereye kadar susacağız. Bu gün yaşananlar açıkça meydan okumadır. İnceldiği yerden kopar. Benim tabana karşı sorumluluğum var sadece" ifadelerini kullandı. - BOLU

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Tanju Özcan Twitter'dan Bombaladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement