CHP'li Tanrıkulu: "Siyasetin Görevi Şehit Cenazeleri ve Cezaevlerine Odaklanmak Değildir" - Son Dakika
Politika

CHP'li Tanrıkulu: "Siyasetin Görevi Şehit Cenazeleri ve Cezaevlerine Odaklanmak Değildir"

CHP\'li Tanrıkulu: "Siyasetin Görevi Şehit Cenazeleri ve Cezaevlerine Odaklanmak Değildir"

Son bir yıldır odaklandıkları konularının cezaevleri, şehit cenazeleri, ölümler ve yıkımlar olduğunu belirten CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, siyasetin görevinin şehit cenazeleri ve cezaevlerine odaklanmak olmadığını söyledi.

14.06.2016 16:00
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Son bir yıldır odaklandıkları konularının cezaevleri, şehit cenazeleri, ölümler ve yıkımlar olduğunu belirten CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, siyasetin görevinin şehit cenazeleri ve cezaevlerine odaklanmak olmadığını söyledi.

CHP Parti Meclisi Üyesi ve İstanbul milletvekili Sezgin Tanrıkulu, birtakım ziyaretler için Diyarbakır'a geldi. Partisinin Diyarbakır il Başkanlığı'ndaki toplantıya katılan Tanrıkulu, açıklamalarda da bulundu.

Türkiye'de siyasetin cezaevleri ile cenazeler arasında sıkıştığını ve gelinen noktanın artık bu olduğunu aktaran CHP'li Tanrıkulu, "Şehit cenazeleri ya da cezaevlerini konuşuyoruz. Siyasetin bu duruma gelmesinde ve bunları konuşmaktan üzüntülüyüm. Türkiye'de siyasetin görevi şehit cenazeleri, ölümler ve cezaevlerine odaklanmak değildir. Türkiye'de siyasetin görevi insanların ölmeyeceği ve şehit olmayacağı ile cezaevine girmemeleri olmalıydı. Bu siyasal iklimde son bir yıldır odaklandığımız konu cezaevleri, şehit cenazeleri, ölümler ve yıkımlardır" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Tanrıkulu: 'Siyasetin Görevi Şehit Cenazeleri ve Cezaevlerine Odaklanmak Değildir' - Son Dakika

  • Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı
    13:11 Çanakkale'de 33 kaçak göçmen yakalandı, 1 şüpheli gözaltına alındı

    Çanakkale'de polis ekipleri tarafından yapılan operasyonda, Afganistan uyruklu 33 kaçak göçmen yakalanırken, bir nakliyeci şüpheli ise gözaltına alındı. Operasyonda ayrıca 1 araç, 13 can yeleği, 33 bin TL ve 200 dolar ele geçirildi. Yakalanan kaçak göçmenler, işlemlerinin ardından Ayvacık Geri Gönderme Merkezi'ne teslim edildi.

  • Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi
    13:09 Çanakkale'de 230 personel ve 80 ekip ile denetimler gerçekleştirildi

    Çanakkale İl Emniyet Müdürlüğü Çocuk Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından gerçekleştirilen denetimlerde, 159 okul çevresi, 49 park/bahçe ve mesire alanı, 10 metruk bina ve çevresi, 31 büfe/bakkal vb. iş yeri, 18 kahvehane/kıraathane, 3 oyun salonu, 17 internet salonu, 5 iddia bayi, 13 içkili umuma açık istirahat ve eğlence yeri kontrol edildi. Denetimlerde 905 kişinin UYAP/GBT sorgusu yapıldı, 2 aranan şahıs yakalandı ve 265 araç kontrol edildi.

  • Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek
    13:06 Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin İlk Toplantısı 18 Nisan'da Gerçekleşecek

    Başkanlık divanı, encümen ve komisyon üyelikleri için seçim yapılacak olan Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin ilk toplantısı 18 Nisan Perşembe günü gerçekleştirilecek. Toplantıda ayrıca belediyenin 2023 yılına ilişkin faaliyet raporu da görüşülecek.


Advertisement