CHP'li Tarhan: Başbakan'ı Bu Utanç Tablosundan Kurtulmak İçin İstifaya Davet Ediyorum - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tarhan: Başbakan'ı Bu Utanç Tablosundan Kurtulmak İçin İstifaya Davet Ediyorum

CHP\'li Tarhan: Başbakan\'ı Bu Utanç Tablosundan Kurtulmak İçin İstifaya Davet Ediyorum

Chp Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, "Halka karşı suç işleyen Başbakan'ı da bu utanç tablosundan kurtulmak için önce halktan özür dilemeye ve istifaya davet ediyorum" dedi.

27.12.2013 15:23
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, "Halka karşı suç işleyen Başbakan'ı da bu utanç tablosundan kurtulmak için önce halktan özür dilemeye ve istifaya davet ediyorum" dedi.

CHP'li Tarhan, basın açıklaması yaparak gazetecilerin sorularını yanıtladı. 17 Aralık'ta düzenlenen operasyon sonrası yaşananlar konusunda hükümeti eleştiren Tarhan, şunları söyledi:

"Dün itibariyle, Türkiye'de, Türkiye Cumhuriyeti'nin devlet sisteminin çökertilip bir parti tarafından yönetime el konulmuştur. Demokratik devlet iflas etmiştir. Devlet kanser olmuş. Yargı dün itibariyle kendisini kapatma kararı vermiş ve sistem tıkanmıştır. Bu bir çıkar ortaklığı dağılacak demiştik. Yargıyla bu kadar oynarsanız, kurumları intikam amacıyla kullanırsanız, devletin çivisini çıkartırsanız demiştik. Hadi buyurun temizleyin pisliğinizi bakalım. Nasıl temizleyeceksiniz? Bu kez suçu kime atacaksınız? Devleti çetelerin çatışma alanına çevirdiler. Tepişirlerken çıkardıkları seslere dikkat edin. Darmadağın olmuş devlet düzeni. Buna olsa olsa 'muz cumhuriyeti' denir. Halka karşı suç işleyen Başbakan'ı da bu utanç tablosundan kurtulmak için önce halktan özür dilemeye ve istifaya davet ediyorum. İstifa onurlu bir iştir."

DHA(SS) - Ankara

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Tarhan: Başbakan'ı Bu Utanç Tablosundan Kurtulmak İçin İstifaya Davet Ediyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement