CHP'li Tarhan'dan Çilek Tarlasında "Twıtter" Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP'li Tarhan'dan Çilek Tarlasında "Twıtter" Açıklaması

CHP\'li Tarhan\'dan Çilek Tarlasında "Twıtter" Açıklaması

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Twitter'in kapatılması konusunda yaptığı açıklamada, “Türkiye’nin karartılması projesi diyorum” yorumunu yaptı.

21.03.2014 17:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, Twitter'in kapatılması konusunda yaptığı açıklamada, " Türkiye'nin karartılması projesi diyorum" yorumunu yaptı.

Yerel seçim çalışmaları kapsamında CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk ile birlikte Silifke ilçesine gelen CHP Ankara Milletvekili Tarhan, partisinin ilçe binasında düzenlenen rozet takma törenine katıldı. Partideki törenin ardından Tarhan, Milletvekili Öztürk, partisinin Silifke Belediye Başkan Adayı Mustafa Turgut ve partililerle birlikte çilek tarlasından çalışan işçileri ziyaret edip 'kolay gelsin' dileğinde bulundu.

Tarhan, işçileri ziyaretinin ardından gazetecilerin Twitter'ın kapatılması konusunda sorduğu soruya, şöyle yanıt verdi:

"Türkiye'nin karartılması projesi diyorum ben. Yani dünyayla bütün bağlantılarını kesmek için ülkemizin işte Twitter'in kapatılması, 'Facebook da neyin nesiymiş', 'dünyayla dış dünyanın tepkisi benim için önemli değil' söylemleri bir tür karartma geceleri yaşatmak adına yapılıyor diye düşünüyorum. Bunda başarılı olmalarına imkan yok. Çünkü uluslararası anlaşmalar var. Birincisi bir tür çılgınlığa işaret ediyor, bir kontrol eksikliğine işaret ediyor"

Bakanlar hakkındaki fezlekeler konusundaki soruya da yanıt veren Tarhan, şunları söyledi:

"Yolsuzlukların örtülmesi projesinin belki son halkasıydı bu. Ben parlamentoya güvenin çok derin bir şekilde sarsıldığını düşünüyorum. Yanılmıyorsam 250 küsur milletvekilinin hiç bilmedikleri, hiç okunmamış, kanıtları hangi sevk maddesine bağlı olduğu bilinmeyen, suç isnatları konusunda bu kadar kesin ve peşin hükümle el kaldırmaları, reddetmeleri bence olağanüstü bir şey. Parlamento tarihi adına utanç verici olduğunu düşünüyorum ben. Yolsuzlukların örtülmesi projesinde yargı nasıl kullanıldıysa meclis de kullanılmıştır. Annemin bir sözü var; 'Allah beterinden saklasın' der."

CHP'nin yerel seçimler sonrası izleyeceği yol haritası konusunda sorulan soruya ise Tarhan, "Yerel seçimler sonrası için tabii ki bir takım çalışmalarımız var, B planımız var. Onu önümüzdeki günlerde zaten izleyeceksiniz. Su seçimi su süreci bir atlatalım" cevabını verdi.

Tarhan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Ankara'da bozkurt işareti yapması konusundaki soruya da, "Tabi o sayın genel başkanımın takdiridir. Sorunun muhatabı kendisidir" diye yanıt verdi. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Tarhan'dan Çilek Tarlasında 'Twıtter' Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement