CHP'li Tarhan'dan İnce'ye Cevap: Yolu Açık olsun - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tarhan'dan İnce'ye Cevap: Yolu Açık olsun

CHP'li Emine Ülker Tarhan sosyal medya üzerinden, CHP genel başkan adayı olan Muharrem İnce'nin destek isteğine cevap verdi.

03.09.2014 18:45  Güncelleme: 23:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan, sosyal medya üzerinden CHP genel başkan adayı olan ve kendisinden destek isteyen Muharrem İnce'ye, "İnce'nin samimi ve nazik destek talebine çok teşekkür ediyor, partimizin değerleri ve iktidar hedefine ilişkin vereceğini ümit ettiğim mücadelesinde kendisine yürekten başarılar diliyorum. Yolu açık olsun" dedi.

SOSYAL MEDYADAN CEVAP GELDİ

CHP Genel Başkan Adayı Muharrem İnce, yaklaşan Kurultay öncesi CHP Ankara Milletvekili Emine Ülker Tarhan'dan destek istediğini açıklamıştı. Tarhan ise İnce'ye sosyal medya üzerinden cevap verdi.

"YOLU AÇIK OLSUN"

Tarhan mesajında şunları kaydetti:

"Kurultay sürecinde Genel Başkanlığa aday olan Sayın Muharrem İnce'nin samimi ve nazik destek talebine çok teşekkür ediyor, partimizin değerleri ve iktidar hedefine ilişkin vereceğini ümit ettiğim mücadelesinde kendisine yürekten başarılar diliyorum. Yolu açık olsun."

CHP\'li Tarhan\'dan İnce\'ye Cevap: Yolu Açık olsun
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP'li Tarhan'dan İnce'ye Cevap: Yolu Açık olsun - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • selma: Bu kadin evlat olsa sevilmez diyen biri vardi cuk diye oturmus 14 2 Yanıtla
  • neysen osun: Muharem ince bi bakiyorsun pide kuyrugunda reklamini yapiyor bi bakiyorsun ramazani serif ayinda bira raki iciyor. Ben cok keşler gordum ramazan ayinda icki icmezler yani icene bir sey diyen ykta o pide kuyruguna girip reklam yapmasi hicte şık degildi 9 6 Yanıtla

Advertisement