CHP'li Tekin: Cinayeti İşleyen, Sarayı Yapan Firmanın En Üst Düzey Yetkilisi, Hangi Güç Bu Şahsı... - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tekin: Cinayeti İşleyen, Sarayı Yapan Firmanın En Üst Düzey Yetkilisi, Hangi Güç Bu Şahsı...

CHP\'li Tekin: Cinayeti İşleyen, Sarayı Yapan Firmanın En Üst Düzey Yetkilisi, Hangi Güç Bu Şahsı...

Dha ANKARA- CHP'li Tekin: Cinayeti işleyen, sarayı yapan firmanın en üst düzey yetkilisi, hangi güç bu şahsı serbest bıraktıCHP'li Gürsel Tekin, CHP Genel Merkezinde bahçıvan olarak çalışan Tuncay Akatay'a otomobille çarparak ölümüne neden olan Sinan Badar hakkında herhangi bir işlem yapılmadığını söyleyerek, " Kazayı yapan bu cinayeti işleyen güçlü bir şahsiyet aynı zamanda sarayı yapan firmanın en üst düzey yetkilisi olduğu tespit edildi.

28.06.2016 13:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Dha ANKARA- CHP'li Tekin: Cinayeti işleyen, sarayı yapan firmanın en üst düzey yetkilisi, hangi güç bu şahsı serbest bıraktı

CHP'li Gürsel Tekin, CHP Genel Merkezinde bahçıvan olarak çalışan Tuncay Akatay'a otomobille çarparak ölümüne neden olan Sinan Badar hakkında herhangi bir işlem yapılmadığını söyleyerek, " Kazayı yapan bu cinayeti işleyen güçlü bir şahsiyet aynı zamanda sarayı yapan firmanın en üst düzey yetkilisi olduğu tespit edildi. Araç sekize sekiz kusurlu olmasına, sigortası olmamasına rağmen hangi güç, kuvvet bu cinayeti işleyen bu şahsı serbest bıraktı" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz 21 Haziran Günü Ankara'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Genel Merkezinde bahçıvan olarak çalışan Tuncay Akatay'ın (39) ölümüne neden olan sürücü Sinan Badar hakkında herhangi bir işlem yapılmadığını dile getirdi. Gürsel Tekin, kazada tüm kusurların sürücü Sinan Badar'da olduğunu vurgulayarak 0909PM7 plakalı Beyaz Rusya tescilli otomobilin kaza sonrası fotoğraflarını ve kaza tutanaklarını kürsüden gösterdi. Gürsel Tekin şöyle konuştu: "Kazayı yapan bu cinayeti işleyen güçlü bir şahsiyet aynı zamanda sarayı yapan firmanın en üst düzey yetkilisi olduğu tespit edildi. Kazadan hemen sonra bu şahıs karakola gider gitmez, hemen iki bakanın, bazı milletvekillerinin arayıp geçmiş olsun demesi üzücü bir tablodur. İsterdik ki aynı bakan milletvekilleri cinayette ölen arkadaşımızın ailesini de aramış olsalardı. Kazadaki araç çok pahalı, Beyaz Rus plakalı. Sigortası yok. Hangi yöntemlerle girilmiş onu bilmiyoruz, araştıracağız. Bu araç bilindiği gibi güçlü bir araç olduğu için asgari 200 km hızla gitme ihtimalinin yüksek olduğu - o hızla böyle kazanın olacağını uzman kişiler- söylüyor. Araç sekize sekiz kusurlu olmasına, sigortası olmamasına rağmen hangi güç, kuvvet bu cinayeti işleyen bu şahsı serbest bıraktı. Merak ediyoruz. Sonuna kadar bu meselenin takipçisi olacağız. Tutanak ve raporlar mevcut. Çok konuşulan ODTÜ yolunun orada MOBESE, kamera sistemleri vardır. Derhal savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Bu vatandaşın alkollü olup olmadığıyla ilgili de bilgimiz yok. Bu fotoğraflara baktığınızda bir kişiye vurularak aracın bu hale gelmeyeceğini hepiniz iyi biliyorsunuz. Araç şu anda trafikten men edilmiş. Sarayın müteahhidi olduğu bilinen şahsın Ruslarla ilişkisinin iyi olduğunu bu aracı 2018 kadar kullanma durumu raporları olduğunu görebilirsiniz. Cinayeti işleyen Sinan Badar. Bu süreç paranın saltanatı. Sıradan vatandaş için iki bakan, üç milletvekilini aramayacağını bilirsiniz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Tekin: Cinayeti İşleyen, Sarayı Yapan Firmanın En Üst Düzey Yetkilisi, Hangi Güç Bu Şahsı... - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.

  • İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı
    02:03 İzmir'de motosiklet ile otomobil çarpıştı: Sürücü ağır yaralandı

    İzmir'in Konak ilçesinde, otomobil ile çarpışan motosikletin sürücüsü ağır yaralandı. Olayda motosiklet sürücüsü E.Ö. hayati tehlike altında olduğu için Tepecik Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı. Otomobil sürücüsü ise ifadesi alınmak üzere emniyete götürüldü.


Advertisement