CHP'li Tekin'in İsyanı: Cinayeti İşleyen, Sarayı Yapan Firmanın En Üst Düzey Yetkilisi - Son Dakika
Güncel

CHP'li Tekin'in İsyanı: Cinayeti İşleyen, Sarayı Yapan Firmanın En Üst Düzey Yetkilisi

CHP\'li Tekin\'in İsyanı: Cinayeti İşleyen, Sarayı Yapan Firmanın En Üst Düzey Yetkilisi

Gürsel Tekin, CHP Genel Merkezi'nde bahçıvan olarak çalışan Tuncay Akatay'a otomobille çarparak ölümüne neden olan Sinan Badar hakkında işlem yapılmamasına isyan etti.

28.06.2016 13:49  Güncelleme: 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP'li Gürsel Tekin, CHP Genel Merkezi'nde bahçıvan olarak çalışan Tuncay Akatay'a otomobille çarparak ölümüne neden olan Sinan Badar hakkında herhangi bir işlem yapılmadığını söyleyerek, "Kazayı yapan bu cinayeti işleyen güçlü bir şahsiyet aynı zamanda sarayı yapan firmanın en üst düzey yetkilisi olduğu tespit edildi. Araç sekize sekiz kusurlu olmasına, sigortası olmamasına rağmen hangi güç, kuvvet bu cinayeti işleyen bu şahsı serbest bıraktı" dedi.

MECLİS'TE BASIN TOPLANTISI DÜZENLEDİ

CHP İstanbul Milletvekili Gürsel Tekin, parlamentoda düzenlediği basın toplantısında geçtiğimiz 21 Haziran Günü Ankara'da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden CHP Genel Merkezinde bahçıvan olarak çalışan Tuncay Akatay'ın (39) ölümüne neden olan sürücü Sinan Badar hakkında herhangi bir işlem yapılmadığını dile getirdi.

ARAÇ BEYAZ RUSYA PLAKALI

Gürsel Tekin, kazada tüm kusurların sürücü Sinan Badar'da olduğunu vurgulayarak 0909PM7 plakalı Beyaz Rusya tescilli otomobilin kaza sonrası fotoğraflarını ve kaza tutanaklarını kürsüden gösterdi.

"CİNAYETİ İŞLEYEN ŞAHSİYET, AYNI ZAMANDA SARAYI YAPAN FİRMANIN EN ÜST DÜZEY YETKİLİSİ"

Gürsel Tekin şöyle konuştu: "Kazayı yapan bu cinayeti işleyen güçlü bir şahsiyet aynı zamanda sarayı yapan firmanın en üst düzey yetkilisi olduğu tespit edildi. Kazadan hemen sonra bu şahıs karakola gider gitmez, hemen iki bakanın, bazı milletvekillerinin arayıp geçmiş olsun demesi üzücü bir tablodur. İsterdik ki aynı bakanla milletvekilleri cinayette ölen arkadaşımızın ailesini de aramış olsalardı.

"RUS PLAKALI, SİGORTASI YOK! TÜRKİYE'YE NASIL GİRMİŞ ARAŞTIRACAĞIZ"

Kazadaki araç çok pahalı, Beyaz Rus plakalı. Sigortası yok. Hangi yöntemlerle girilmiş onu bilmiyoruz, araştıracağız. Bu araç bilindiği gibi güçlü bir araç olduğu için asgari 200 km hızla gitme ihtimalinin yüksek olduğu - o hızla böyle kazanın olacağını uzman kişiler- söylüyor. Araç sekize sekiz kusurlu olmasına, sigortası olmamasına rağmen hangi güç, kuvvet bu cinayeti işleyen bu şahsı serbest bıraktı. Merak ediyoruz. Sonuna kadar bu meselenin takipçisi olacağız.

"BU SÜREÇ PARANIN SALTANATI"

Tutanak ve raporlar mevcut. Çok konuşulan ODTÜ yolunun orada MOBESE, kamera sistemleri vardır. Derhal savcılığa suç duyurusunda bulunacağız. Bu vatandaşın alkollü olup olmadığıyla ilgili de bilgimiz yok. Bu fotoğraflara baktığınızda bir kişiye vurularak aracın bu hale gelmeyeceğini hepiniz iyi biliyorsunuz. Araç şu anda trafikten men edilmiş. Sarayın müteahhidi olduğu bilinen şahsın Ruslarla ilişkisinin iyi olduğunu bu aracı 2018 kadar kullanma durumu raporları olduğunu görebilirsiniz. Cinayeti işleyen Sinan Badar. Bu süreç paranın saltanatı. Sıradan vatandaş için iki bakan, üç milletvekilini aramayacağını bilirsiniz."

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Tekin'in İsyanı: Cinayeti İşleyen, Sarayı Yapan Firmanın En Üst Düzey Yetkilisi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • yakup: CHP ZIHNIYETI BOZUK KIRLI ZIHNIYET HERSAFHADA 2 28 Yanıtla
  • Eyvallah: Ulan etrafınızda ki alt kesime hayattayken değer vermesiniz adam yerine koymazsiniz adam ölünce siyaset için adama sahip çıkıyormuş gibi davranırsaniz. 2 14 Yanıtla
  • Kimin sen: Chp beynisi bozuk 2 7 Yanıtla
  • Serkan: İste ülke ne bu kadar uzak olursan trafik kazalarında tutuklanma pek yokki hele alkol yoksa hic tutuklanmaz 4 3 Yanıtla

Advertisement