CHP'li Tekin ve Pavey, Çekmeköy ve Tuzla'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika
Politika

CHP'li Tekin ve Pavey, Çekmeköy ve Tuzla'da Esnafı Ziyaret Etti

CHP\'li Tekin ve Pavey, Çekmeköy ve Tuzla\'da Esnafı Ziyaret Etti

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tekin: "Ayın 30'unda sandıklarda her türlü tuzağı kurabilirler.

26.03.2014 19:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcıları Gürsel Tekin ve Şafak Pavey, seçim çalışmaları kapsamında İstanbul'un Çekmeköy ve Tuzla ilçelerinde esnaf ziyaretinde bulunarak, vatandaşlarla bir araya geldi.

Tekin ve Pavey ilk olarak Çekmeköy CHP İlçe Başkanlığını ziyaret etti. Burada konuşan Tekin, sosyal medyada bugün bazı ses kayıtlarının paylaşıldığını söyleyerek, bu kayıtların Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a ait olduğunu ileri sürdü.

Bu seçimlerin yerel seçimlerin ötesinde bir anlam taşıdığını vurgulayan Tekin, "Ayın 30'unda Türkiye'nin ve çocuklarınızın geleceğini tayin edeceksiniz. Keşke geçmiş dönemlerde olduğu gibi, 15-20 yıl önce, şu parti bu parti kazanmış hiç önemli değil... Bütün o partilere baktığımızda o partilerin ortak duygusu ülkenin birliği ve bütünlüğüdür" ifadelerini kullandı.

Tekin, Türkiye'nin farklı sıkıntılarla karşı karşıya gelebileceğini savunarak, şunları kaydetti:

"Ayın 30'unda sandıklarda her türlü tuzağı kurabilirler. Sandık başındaki arkadaşlarımızdan rica ediyorum. Okul bahçelerinde sandık başlarında ciddi provokasyonlar çıkartılabilir. Her türlü kirliliğe müsait bir ortamdayız. Aldığımız duyumlar var, inşallah bu duyumlar doğru çıkmaz. Bunlar doğruysa Türkiye bunun çok bedelini ödedi. 12 Eylül öncesi gibi kardeşi kardeşe vurdurtacak çetelerin tekrar sahnede olduğunu duyuyoruz. 90'lı yıllarda faili mechul cinayetlere bulaşmış belli unsurların seçimde kullanılabileceği konuşuluyor. Bütün kamuoyunun bu konuda duyarlı olması gerekiyor. Bu ülkede bir yurttaşın burnu kanamasın, Cumhuriyet Halk Partisi'nin yüzde 5 oyu helal olsun. Sadece koltuklarını korumak için bu ülkenin başına iş açmasınlar."

Konuşmanın ardından Tekin, Pavey, CHP İstanbul Milletvekilil Ayşe Danışoğlu ve CHP Çekmeköy Belediye Başkan Adayı Seyfettin Yıldırım esnafları ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti.

"Umut ederim ki bunlar doğru değildir"

Çekmeköy'deki ziyaretlerinden ardından Tekin ve Pavey, Tuzla'ya geçti.

Burada bir basın mensubunun "Youtube bir ses kaydı düştü. Başbakan Erdoğan olduğu iddia edilen bir kişi, Deniz Baykal'ın kasetiyle ilgili konuşuyor. Bu konudaki yorumunuz nedir?" şeklinde sorusu üzerine Tekin, "Bunun dedikodusu, söylentisi vardı. Bu bir şuur tutulması. Normal bir insanın yapacağı bir şey değil. Bırakın Başbakanlık görevi yapmayı, herhangi bir insanın başka bir insanla ilgili böylesi alçakçca bir tuzağı kurması kabul edilecek bir anlayış değil. Umut ederim ki bunlar doğru değildir. Bütün verilere baktığımızda, verilerin ışığında doğruluk şeyi çok yüksek oranda. Bu doğruysa Başbakanın derhal istifa etmesi lazım" yanıtını verdi.

Tekin, daha sonra CHP Tuzla İlçe Belediye Başkanı Adayı Cemil Ekşi'yle birlikte seçim otobüsüne bindi ve Tuzla'nın mahallelerini gezerek vatandaşları selamladı. Zaman zaman otobüsten inen Tekin, esnafı ziyaret etti ve vatandaşlarla sohbet etti. - İstanbul

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP'li Tekin ve Pavey, Çekmeköy ve Tuzla'da Esnafı Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement