CHP'li Tezcan'dan Esnaf Odaları Birliği'ne Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'li Tezcan'dan Esnaf Odaları Birliği'ne Ziyaret

CHP\'li Tezcan\'dan Esnaf Odaları Birliği\'ne Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Teşkilatı 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Aydın Esnaf Odaları Birliği’ne ziyaret etti.

09.10.2015 09:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Aydın İl Teşkilatı 1 Kasım seçim çalışmaları kapsamında Aydın Esnaf Odaları Birliği'ne ziyaret etti. Esnafın sorunları ile ilgili Başkan Selahittin Çetindoğan'dan bilgi alan CHP'liler iktidar olduklarında esnafa yönelik çalışmalarından da söz ederek seçimde esnaftan destek istediler.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, İl başkanı Hikmet Saatçi ve Efeler İlçe Başkanı Bayram İnci ile birlikte Aydın Esnaf Odaları Birliği'ne ziyaret eden CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan, toplantıda hazır bulunan Efeler İlçesi'ne bağlı 21 Oda Başkanı'na hitap edip projelerinden söz etti.

Ziyaretten dolayı teşekkür eden Aydın Esnaf Odaları Birliği Başkanı Selahittin Çetindoğan, ülkenin siyasi istikrarsızlık nedeniyle ciddi sıkıntı yaşadığını ve özellikle esnafın bu sıkıntıyı en çok hisseden grupların başında yer aldığını belirterek tüm adaylara başarı diledi. 01 Kasım seçimleri sonunda yaşanan sıkıntıların sona ermesinin herkesin en büyük temennisi olduğunu dile getiren Selahittin Çetindoğan, "Türkiye 5 ay gibi kısa bir süre içinde ikinci defa sandık başına gidiyor. Seçimlerin ilimize ve ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi.

Toplantıda 21 odanın başkanı tek tek söz alıp gerek yerel yönetim gerekse genel idare ile yaşadıkları sorunları CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Tezcan ve CHP İl Yönetimine aktardılar. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Tezcan'dan Esnaf Odaları Birliği'ne Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement