CHP'li Tezcan'dan Su Baskını Mağdurlarına Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'li Tezcan'dan Su Baskını Mağdurlarına Ziyaret

CHP\'li Tezcan\'dan Su Baskını Mağdurlarına Ziyaret

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile birlikte Güzelçamlı’da önceki gün su baskını yaşanan bölgeyi ziyaret ederek kapsamlı incelemelerde bulundu.

24.10.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve Aydın Milletvekili Bülent Tezcan, Kuşadası Belediye Başkanı Özer Kayalı ile birlikte Güzelçamlı'da önceki gün su baskını yaşanan bölgeyi ziyaret ederek kapsamlı incelemelerde bulundu. Su baskını mağdurlarıyla biraraya gelen Tezcan ve Kayalı, bir kez daha geçmiş olsun dileklerini ileterek sorunları dinledi.

Ziyarette konuşan Tezcan " Yaşanan bu olayda zarar gören tüm vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunmak istiyorum. Tek tesellimiz can kaybının olmaması. Ancak vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderilmesi için elimizden geleni yapacağız. Olay gününden beri tüm imkarlarını seferber eden Kuşadası Belediyemize ve Aydın Büyükşehir Belediyemize teşekkür ederim. Ama bu konuda diğer devlet kanallarının da üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekiyor" dedi. Başkan Kayalı ise yerel yönetimlerin tüm kötü günlerinde vatandaşların yanında olması gerektiğini belirterek "Kuşadası Belediyesi olarak sizleri yalnız bırakmayacağız" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Tezcan'dan Su Baskını Mağdurlarına Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement