CHP'li Tümer'den Aski'ye Ziyaret - Son Dakika
Yerel

CHP'li Tümer'den Aski'ye Ziyaret

CHP\'li Tümer\'den Aski\'ye Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (ASKİ) Rahmi Pekar’a nezaket ziyaretinde bulundu.

23.08.2016 09:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Adana Milletvekili Zülfikar İnönü Tümer, Adana Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi Genel Müdürü (ASKİ) Rahmi Pekar'a nezaket ziyaretinde bulundu.

CHP'li Tümer, ASKİ çalışmaları hakkında bilgi almak ve Genel Müdür Rahmi Pekar'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında Pekar'a Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ramazan Akyürek, Genel Müdür Yardımcısı Tahir Avşar ile Daire Başkanları da eşlik etti.

Özellikle yeni yatırım ve projeler hakkında bilgi alan CHP'li Tümer Kanalizasyon ve İçme suyu noktasında özellikle kırsalda yapılan başarılı çalışmalardan dolayı Genel Müdür Rahmi Pekar'a ve çalışma arkadaşlarına Adanalılar adına teşekkür etti.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Genel Müdür Pekar; "Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Hüseyin Sözlü ile birlikte Adanalılara daha iyi hizmet edebilmek için Pozantı'dan Tufanbeyli'ye, Karataş'tan Aladağ'a kadar ayrım yapmaksızın tüm Adana'ya hizmet sunmak için elimizden geleni yapıyoruz, gece gündüz demeden ekiplerimiz Adanalılar için çalışıyor" ifadelerinde bulundu. - ADANA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Tümer'den Aski'ye Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement