CHP'li Ülger: "Halkımızı Provoke Etmeye Çalıştılar - Son Dakika
Yerel

CHP'li Ülger: "Halkımızı Provoke Etmeye Çalıştılar

CHP\'li Ülger: "Halkımızı Provoke Etmeye Çalıştılar

Tekirdağ’ın Çerkezköy ilçesi CHP İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Çerkezköy’deki ’Teröre lanet’ eyleminde yaşanan olayları değerlendirdi.

14.09.2015 09:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'ın Çerkezköy ilçesi CHP İlçe Sekreteri Hüseyin Ülger, Çerkezköy'deki 'Teröre lanet' eyleminde yaşanan olayları değerlendirdi. Ülger, "Halkımızı provoke etmye çalıştılar" dedi.

Yurdun her yanında olduğu gibi Çerkezköy'de de bütün siyasi partilerin ve halkın katılımı ile teröre karşı yürüyüş yaptıklarını anımsatan Ülger, "Halkımızın büyük çoğunluğunun ilgi gösterdiği bu yürüyüş esnasında maalesef olmasını istemediğimiz ve tasvip etmediğimiz olaylar yaşandı. Çerkezköy'de faaliyet gösteren bir kafe ve HDP parti binasına saldırılar düzenlendi. Olaylar esnasında daha büyük olayların yaşanmaması için MHP, BBP, SP ve CHP İlçe Başkanları ve yönetimleri ile beraber Belediye Başkanımız Vahap Akay'da canla başla mücadele etti. Olayların başlangıcından itibaren Çerkezköy'de daha önce hiç görmediğimiz bir grup devamlı halkımızı provoke etmek için uğraşmıştır. Bu grubun yaptığı hareketler hiçbir şekilde Çerkezköy'deki siyasi partilerimize ve Çerkezköy halkına mal edilemez. Bu olayların yaşanması için halkımızı provoke eden bu grubu kınıyoruz" ifadelerini kaydetti.

"PROVAKASYONA GELMEYİN"

Vatandaşları provokasyonlara gelmemesi konusunda uyaran Ülger, "Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun dediği gibi elbette teröre karşı çıkıyoruz, tabii ki lanetleyeceğiz, elbette elimizde bayraklarla dışarı çıkacağız. Ama bütün bunları yaparken terör örgütünün beklentilerine karşılık vermekten kaçınacağız. Yakıp, yıkmak sadece PKK'nın değirmenine su taşımak anlamına gelir. Sakın ola provokasyonlara gelmeyin. Bizler bu topraklarda birlik ve beraberlik içinde kardeşçe yaşayan insanlarız. Yurdumuzun 81 ilinden gelen Türk'ü, Kürt'ü, Laz'ı, Çerkez'i, Alevisi Sünni'si ile Çerkezköy halkının birlikteliğine kast eden kim olursa olsun karşısında durmaya devam edeceğiz" dedi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Ülger: 'Halkımızı Provoke Etmeye Çalıştılar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement