CHP'li Vekil Aksünger'den Didim'e Destek Ziyareti - Son Dakika
Yerel

CHP'li Vekil Aksünger'den Didim'e Destek Ziyareti

CHP\'li Vekil Aksünger\'den Didim\'e Destek Ziyareti

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, 30 Mart yerel seçimlerin ardından yaşanan itirazlar dolayısıyla Didim’e gelerek Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş’tan bilgi aldı.

04.04.2014 17:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, 30 Mart yerel seçimlerin ardından yaşanan itirazlar dolayısıyla Didim'e gelerek Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş'tan bilgi aldı. Aksünger parti binasında partililerle bir araya gelerek "Yüreğinizi sıcak tutun; kimse elimizden bir şey alamaz. Sizler burada tarih yazdınız" diyerek CHP'nin seçim zaferini kutladı.

CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından yaşanan itirazlar dolayısıyla Didim'e gelerek Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ve CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş'tan bilgi aldı. 3 Nisan Perşembe gecesi Didim'e gelen Aksünger Didim İlçe Seçim kurulunun açıkladığı kesin seçim sonuçlarının ardından Belediye Başkanı Deniz Atabay ve ekibini kutlayarak, ilçe binasında partililerle bir araya geldi. Parti binasında partililere seslenen CHP İzmir Milletvekili Erdal Aksünger, "Yüreğinizi sıcak tutun; çok daha güzel günler göreceğiz. Önümüzdeki günlerde Didim siyasetinde örgütlülük noktasında birlik beraberlik içerisinde olacağız. Ben olmazsam olmaz mantığı sürdüren bir sürü insan gördü CHP; bugün sizler burada tarih yazdınız. Kimse elimizden alamaz; Türkiye'nin her yerinde tescilli hırsızlar var. Sandıkta kaybedenler masa başında kazanmaya çalışıyor. Türkiye'de hukuğu katlettiler. Ülkenin CHP iktidarına ihtiyacı var. Ne kadar pislik yaparlarsa yapsınlar, ülkeye adaleti, demokrasiyi biz geri getireceğiz"dedi.

Aksünger "Sizler burada tarih yazdınız; ihanetçiler gelirse yanınıza merhamet sizde olsun toplumdan dışlamamak lazım. Tarih onları kaybedilen bir hikayenin kötü kahramanları olarak yazacak. Tabii ki onlar ötelenmeyecek; ama bir gerçek var ki kimse partiden üstün değildir" diye konuştu

CHP Didim İlçe Başkanı Gökmen Karataş ise Perşembe gecesi itibariyle kesin sonuçlara göre sandıktan zaferle çıktıklarını belirterek "AKP'nin itirazına rağmen yine önde çıktık. İtirazlarda 1 oyumuz daha arttı; tüm çaba 1 oy içinmiş. Herkes rahat olsun. Zaferimiz hayırlı olsun" dedi.

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay ise konuşmasında Perşembe gecesinden bu yana CHP'li vekil Aksünger'in yanlarında olduğunu belirterek kendisine teşekkür etti. Atabay, "Bizleri onurlandırdı. Bir yerde zamanında olmanız gerekiyorsa o zaman orada olmanız lazım; geç kalınırsa bir anlamı olmaz. Ben seçim zamanında konuşmalarında yürekli insanlar burada olacak demiştim; sayın vekilimizde o insanlardan birisi; işte o yüreğini ve gücünü burada gösterdi. Örgütümüzün üzerindeki ölü toprak kalktı; bundan sonra bizim gücümüzden korksunlar" şeklinde konuştu. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Vekil Aksünger'den Didim'e Destek Ziyareti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement