CHP'li Vekil Tanal ile Zabıta Arasında Gerginlik - Son Dakika
Güncel

CHP'li Vekil Tanal ile Zabıta Arasında Gerginlik

CHP\'li Vekil Tanal ile Zabıta Arasında Gerginlik

Üsküdar Validebağ Korusu yanındaki inşaat alanına gelen CHP Milletvekili Mahmut Tanal ile zabıta memurları arasında arbede yaşandı.

25.10.2014 11:13  Güncelleme: 12:25
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Validebağ korusunun yanındaki inşaat alanına gelen kamyonu durdurmak isteyen CHP Milletvekili Mahmut Tanal ile zabıta ekipleri arasında itiş kakış yaşandı. Tanal, "Zabıta memuru olmayanlara zabıta kıyafeti giydirilmiş, bu bir suçtur" dedi.

ÇEVREDEKİ VATANDAŞLAR ARAYA GİRDİ

CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal, Üsküdar Validebağ Korusu yanındaki inşaat alanına geldi. Tanay, inşaat çevresinde toplanan bir grup mahalleliye destek verdi. İnşaat alanına giren kamyonun önünde duran Tanal ile zabıta arasında itiş kakış yaşandı. Bu esnada Tanal'ın "Milletin vekiline nasıl el kaldırırsın" dediği duyuldu. Gerginlik çevredeki vatandaşların araya girmesiyle büyümeden önlendi.

"KİMLİKLERİNİN TESPİT EDİLMESİNİ İSTEDİK"

Yaşanan olay sonrası açıklama yapan Tanal, "Bunların kimliklerini tespit edilmesini istedik. Kimler zabıta memuru kimler zabıta memuru değil. Bunların bir kısmının zabıta memuru olmadığı ortaya çıktı. Zabıta memuru olmayanlara zabıta kıyafeti giydirilmiş, bu bir suçtur. Emniyet müdürlüğüne söyledik" diye konuştu.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'li Vekil Tanal ile Zabıta Arasında Gerginlik - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (13)

  • RTE: ALLAH BİZLERE PEYGAMBER SABRI VERSİN İŞİMİZ ÇOK ZOR. 17 0 Yanıtla
  • reis: Chpli faşist vekillerini gönderdi cami inşaatını engelemek arazi belediyenin hukuki yollardan yapılacak o cami boşuna Mahmut tanal denen cibiliyetsiz artistlik yapma yıllardır bu yaptığınız Provakatif hareketlerden dolayı hiç oyunuz fazla oldumu keşke orda olup suratına tükürseydim senin 10 5 Yanıtla özcan güney: o milletin vekili. bence ona tükürme, ama illede bir yere tükürmek istiyorsan aynanın karşısına geç aynaya tükür. 0 0 reis: Özcan güney ben aynanın karşısına geçtiğim zaman temiz şerefli ülkesine bağlı dini imanı bütün bir insan görüyorum kendimi ama chpli vekil ülkeyi karıştırmak için şovmenlik yapıyorsa hem onun hemde onunla beraber şovmenlik yapanlara gel beraber tükürelim insanlık adına 0 0
  • RTE: ORALARDA ÇÖP BİDONU YOKMU ATIVERİN ŞUNU İÇİNE. 7 7 Yanıtla
  • ANTİCHP: BİRİ HADDİNİ BİLDİRSİN BU TANAL'A, ŞAMAR OĞLANINA DÖNDÜ. YENİLGİYE DOYMAYAN GÜREŞÇİLER GİBİ. 11 1 Yanıtla
  • RTE: KORUYA MEYHANE YAPTIRACAKLARDI, OLMADI. ŞİMDİ ENGELLEME ZAMANI. SİZE O LAZIM ALLAH'LA İŞİNİZ YOKKİ. 7 5 Yanıtla
  • ANTİCHP: ETEK GİYDİRİP ONU SOKAKLARDA GEZDİRMEK İSTİYORUM. 4 7 Yanıtla
  • RTE: GEZİDE YEDİĞİN DAYAKLARI UNUTTUN GALİBA. KAFAN GÖZÜN KAN İÇİNDEYDİ. 3 3 Yanıtla
  • h.beylerbeyi: acaba oraya pavyon yapılsa chp karşı gelirmi. ey chp zihniyeti sizler hayatınızda iktidar yüzü göremezsiniz siz zaten bu vatana hizmeti istemeyen camiye okula hizmete karşı olan zihniyetsiniz sizi lanetlemek bile az olur. 2 2 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması
    18:39 Erzurum Emniyet Müdürlüğü'nden 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi açıklaması

    Erzurum Emniyet Müdürlüğü, 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimi öncesi yapılan açıklamada, seçim çalışmalarının sona erdiği tarihten itibaren propaganda malzemelerinin kaldırılması gerektiğini ve sandık bölgelerine araç girişine izin verilmeyeceğini duyurdu.

  • BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı
    18:39 BIST 100 Endeksi Günü Yükselişle Tamamladı

    Borsa İstanbul'da BIST 100 endeksi, günü yüzde 0,69 değer kazanarak 9.142,40 puandan tamamladı. Bankacılık endeksi yüzde 0,38, holding endeksi yüzde 0,16 değer kaybetti. Sektör endeksleri arasında en çok kazandıran yüzde 4,47 ile bilişim, en çok kaybettiren yüzde 1,23 ile menkul kıymet yatırım ortaklığı oldu. ABD'de kişisel tüketim harcamaları şubatta yüzde 0,8 artış kaydetti. Fed'in faiz indirimine ilişkin belirsizlikler devam ediyor.

  • İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı
    18:38 İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, CHP'nin beş ilçe başkan adayıyla seçim turu yaptı

    İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu; CHP’nin Zeytinburnu, Esenler, Beyoğlu, Eyüpsultan ve Fatih belediye başkan adaylarıyla seçim turu yaptı. İmamoğlu, vatandaşların yoğun ilgisi altında geçen turda, seçim otobüsünün önünü kesen yurttaşlara kısa konuşmalar yaptı. İmamoğlu, Eyüpsultan Rami’deki konuşmasında, “Ekrem İmamoğlu kardeşiniz, arkadaşınız, evladınız bütün vatandaşlarımıza eşit hizmet etti; bundan sonra yine eşit hizmet etmeye devam edecek. Ekrem İmamoğlu'nun arkasında kabine yok, Ekrem İmamoğlu'nun arkasında 16 milyon İstanbullu var. Ekrem İmamoğlu'na talimat veren yok. Ekrem İmamoğlu’na talimat veren, fikrini söyleyen 16 milyon İstanbullu var. İstanbullu ne derse, İstanbul'u ne isterse onu yapar” ifadelerini kullandı.


Advertisement