CHP'li Vekilden Casusluk Davası Sanıklarına Dövizli Destek - Son Dakika
Politika

CHP'li Vekilden Casusluk Davası Sanıklarına Dövizli Destek

CHP\'li Vekilden Casusluk Davası Sanıklarına Dövizli Destek

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, TBMM Genel Kurulu’nda Casusluk Davası kapsamında tutuklanan Albay Necmi Yıldırım, Albay Koray Eryaşa, Yarbay Tamer Çetin ve Astsubay Adnan Yılmaz’ın fotoğraflarını göstererek tutuklu kalmalarına tepki gösterdi.

25.07.2014 16:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Uşak Milletvekili Dilek Akagün Yılmaz, TBMM Genel Kurulu'nda Casusluk Davası kapsamında tutuklanan Albay Necmi Yıldırım, Albay Koray Eryaşa, Yarbay Tamer Çetin ve Astsubay Adnan Yılmaz'ın fotoğraflarını göstererek tutuklu kalmalarına tepki gösterdi.

TBMM Genel Kurulu'nda gündem dışı söz alan CHP'li Yılmaz, milletvekillerine bir fotoğraf göstermek istediğini belirterek Casusluk Davası kapsamında tutuklu bulunan askerlerin fotoğraflarından oluşan bir döviz gösterdi. Yılmaz, "Bu fotoğraftakiler Türk Silahlı Kuvvetlerine ilk kumpasın oluşturulduğu İstanbul Casusluk Davasından halen daha cezaevinden yatan askerler. Albay Necmi Yıldırım, Albay Koray Eryaşa, Yarbay Tamer Çetin, Astsubay Adnan Yılmaz. Bütün kumpas davalarının mağdurları çıkmasına rağmen onlar halen cezaevinde ve görev uyuşmazlığı nedeniyle dosyaları Yargıtay 5. Ceza Dairesinde bir aydır karar verilmiyor. Aynı zamanda, Anayasa Mahkemesi Eylül ayında davalarına bakabileceklerini söylüyor ama albaylar halen cezaevinde. Onun için bir an önce kamuoyunun bu konuda duyarlılığını gösterip kumpas mağduru olan askerlerin bir an önce özgürlüklerine kavuşması için gerekenlerin yapılmasını diliyorum" dedi. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP'li Vekilden Casusluk Davası Sanıklarına Dövizli Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement