CHP'li Vekiller Selendi'ye Çıkarma Yaptı - Son Dakika
Yerel

CHP'li Vekiller Selendi'ye Çıkarma Yaptı

CHP\'li Vekiller Selendi\'ye Çıkarma Yaptı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel ve Sakine Öz Partisinin Selendi’deki Bayramlaşma programına katıldılar.

08.10.2014 10:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekilleri Hasan Ören, Özgür Özel ve Sakine Öz Partisinin Selendi'deki Bayramlaşma programına katıldılar.

CHP Manisa İl Başkanı Cahit Kaplan, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Selendi'ye gelen Hasan Ören, Özgür Özel ve Hasan Ören'i İlçe Başkanı Mesut Köse ve Yönetim Kurulu üyeleri ve partililer karşıladı. İlçe binsında yapılan programda konuşan İl Başkanı Cahit Kaplan, "Hayat bayram olsun ama olmuyor. En büyük bayram CHP'nin iktidar olduğu zaman olacaktır. Umudun adı CHP olacak. Çiftçinin sesi olmak için 8 Ekim'de Salihli'de Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılacağı sadece üzüm konulu miting yapılacak olup tüm Selendililer davetlidir" dedi.

Milletvekili Özgür Özel de konuşmasında İktidar partisine yüklenerek, "Birlik olmak gerekiyor bizler dağıldık mı bunlar MHP ile her şeye evet demeye başladılar. Bizlere birlik olup partimize zarar veriyor" şeklinde konuştu.

Manisa Milletvekili Hasan Ören de şöyle konuştu:

"Cumhurbaşkanlığı seçiminde yaşanan olumsuzluklar oldu. Bunun sebebini irdelenmesi ve araştırılması gerekmiyor. Geçmişimizi bırakıp önümüze bakmalıyız. Sokaklara inmeli ve Mehmet amcamızla konuşmasını öğrenmemiz gerekiyor." - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'li Vekiller Selendi'ye Çıkarma Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement