CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun Acı Günü - Son Dakika
Güncel

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun Acı Günü

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi Fatma Özdağ vefat etti. Acı haberi alan Kılıçdaroğlu pazartesi günkü programlarını iptal etti.

23.11.2014 09:25  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu'nun kayınvalidesi Fatma Özdağ, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

ACI HABERİ ERZURUM DÖNÜŞÜ ALDI

CHP Genel Merkezi'nden yapılan açıklamaya göre, Kılıçdaroğlu, Kocaeli Derince Eğitim ve Araştırma Hastanesinde tedavi gören kayınvalidesi Fatma Özdağ'ın yaşamını yitirdiğini Erzurum Bölge Toplantısından döndükten sonra gece öğrendi.

PROGRAMLARINI İPTAL ETTİ

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kısa bir süre önce hastanede ziyaret ettiği kayınvalidesinin ölümü üzerine pazartesi günü programlarını iptal etti. Bugün, daha önce planlanıp açıklanan CHP Antalya Bölge toplantısına katılacak olan Genel Başkan Kılıçdaroğlu, yarın Tunceli'de olacak.

KILIÇDAROĞLU: KAYINVALİDEM BANA DA ÖZEL EMEK HARCAMIŞTI

Antalya Bölge Toplantısı öncesinde gazetecilerin sorularını yanıtlayan Kılıçdaroğlu,
kayınvalidesinin ölümüyle ilgili "Kayınvalidem bana da özel emek harcamış birisi. Üzgünüm. Yarın defnedeceğiz. Allah rahmet eylesin." dedi.

SELVİ KILIÇDAROĞLU: ÜZÜNTÜM ÇOK BÜYÜK, ACISI YÜREĞİMİ YAKIYOR

Anne acısı yaşayan Selvi Kılıçdaroğlu ise, kendisine telefonla ulaşan DHA muhabirine, "Üzüntüm çok büyük. Annemin acısı yüreğimi yakıyor." dedi. Annesi Özdağ'ın cenazesini, memleketleri Tunceli'nin Nazımiye İlçesi'nde defnetmek için yola çıkmaya hazırlandıklarını belirten Selvi Kılıçdaroğlu, şöyle devam etti:

"Annem kalp ve tansiyon hastasıydı. Son bir yıldır hastalığı daha da arttı. İzmit'te yaşıyordu. Bir aydır durumu iyice ağırlaşmıştı. Acı haberi aldık. Yola çıkıyoruz. Annemi, isteği üzerine Nazımiye'de toprağa vereceğiz. Acım çok büyük. Üzüntüm çok derin."

CENAZE TÖRENİ SONRASI TAZİYELERİ KABUL EDECEK

Kılıçdaroğlu, eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile birlikte kayınvalidesi Fatma Özdağ'ı Tunceli'deki cenaze törenine katıldıktan ve toprağa verdikten sonra taziyeleri kabul edecek ve aile büyüklerine taziyede bulunacak.

CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Eşi Selvi Kılıçdaroğlu\'nun Acı Günü
Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile Eşi Selvi Kılıçdaroğlu'nun Acı Günü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (14)

  • atakan: Bir şişe şarapla akşam biraz üzülürler artık...darısı senin başına k-mal... 8 61 Yanıtla ozgurluk: Havlama it zehirler bak belediye 0 2
  • OSMAN: ÜZÜNTÜDEN NE İÇECEĞİNİ BİLEMEZ ARTIK 2 41 Yanıtla
  • .....: Başınız sağolsun değerli yorumcu arkadaşlarım buraya akpli kimse proaktif yorum yapmaz yapacak olan HDP chp ve mhpli lütfen dikkatli olun ve günaha girmeyelim 31 2 Yanıtla .....: Daha bir dakika olmadı mhpli arkadaş taziyelerini ve kişiliğini sergiledi dediğimde haklı çıktım keşke haklı Olmasaydın seni esefle kınıyorum kötü kelimeleri iade ediyorum 1 0
  • Aysan44: Milleti aptal yerine koyarak yapılan algı burda ortaya çıkmış. Acı üzerine bile insanımız kin kusar olmuş. Ölene Allah tan rahmet dilerken, insanlarımıza da merhamete davet ediyorum... 22 0 Yanıtla
  • mardinli: hanı vekiliniz rakıcı hüseyin aygün nerede taziyeye rakı şişeleri ile gider artık 6 15 Yanıtla
  • akp: Allah rahmet eylesin başları sağolsun allah sabır versin 18 1 Yanıtla
  • mustafa özdemir sakarya karasu: yeri mekanı cennet olsun günahları varsa af olsun diyorum genel bşk ve ailesinede baş sağlığı ve sabırlar diliyorum sakaryadan mustafa özdemir 19 0 Yanıtla
  • FANİ: O DA FANİ GÖÇÜP GİTTİ. ALLAH TAKSİTLARINI AFFETSİN. 18 0 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement