CHP Lideri Kılıçdaroğlu Mersin'e Geliyor - Son Dakika
Yerel

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Mersin'e Geliyor

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin milletvekili adaylarını tanıtmak ve Mersin iş dünyasıyla buluşmak üzere 22 Nisan 2015 Çarşamba günü Mersin’e gelecek.

20.04.2015 16:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Mersin milletvekili adaylarını tanıtmak ve Mersin iş dünyasıyla buluşmak üzere 22 Nisan 2015 Çarşamba günü Mersin'e gelecek.

CHP Mersin İl Başkanı Abdullah Özyiğit, yazılı bir açıklama yaparak, Genel Başkan Kılıçdaroğlu'nun çarşamba günü gerçekleşecek ziyaretinde, Irak ve Suriye'de yaşanan olumsuzluklar ve krizin Türkiye ve bölgesine yansımaları ile iş dünyasına etkilerini görüşmek, çözüm noktasında görüşlerini almak üzere Mersin iş dünyası ve oda başkanlarıyla bir araya geleceğini bildirdi. Kılıçdaroğlu'nun, işadamlarıyla HiltonSA Oteli'nde öğle yemeğinde buluşacağı toplantının ardından, saat 15.00'te Yenişehir Kültür Merkezi'nde de CHP örgüt yöneticileri ve oda başkanları ile toplantı düzenleyeceğini belirten Özyiğit, saat 16.30'da ise aynı yerde CHP Mersin Milletvekilleri Aday Tanıtım Toplantısı'na katılacağını kaydetti. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Lideri Kılıçdaroğlu Mersin'e Geliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement