CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Ziyaretleri - Son Dakika
Güncel

CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Ziyaretleri

CHP Lideri Kılıçdaroğlu\'nun Ziyaretleri

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Yenimahalle ilçesinde yer alan Yakacık Köyü ile Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nu evinde ziyaret etti.

23.02.2014 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ankara Yenimahalle ilçesinde yer alan Yakacık Köyü ile Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nu evinde ziyaret etti.

CHP lideri ilk olarak Ankara Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mansur Yavaş ve Yenimahalle Belediye Başkanı Adayı Fethi Yaşar ile birlikte Yakacık Köyü'nü ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, köy odasında Yakacıklarla sohbet ederken, CHP liderinin köylerine geldiğini duyan vatandaşlar odaya sığmadı. Odaya sığmayan vatandaşlar odanın önünde yoğun bir kalabalık oluştururken, ziyaretin ardından vatandaşlar Kılıçdaroğlu, Yavaş ve Yaşar'ı alkışlarla köylerinden uğurladılar.

-HİLMİOĞLU'NA EVİNDE ZİYARET-

Yakacık Köyü'ndeki ziyaretinin ardından, bir süre önce sağlık nedenleriyle anayasa Mahkemesi'nin tedbiren tahliyesine karar verdiği Prof. Dr. Fatih Hilmioğlu'nu evinde ziyaret etti.

Kılıçdaroğlu, Ergenekon davasından 23 yıl hapis cezasına çarptırılan fakat sağlık sorunları nedeniyle tahliye edilen İnönü Üniversitesi eski Rektörü Hilmioğlu'na geçmiş olsun dileklerini iletti.

Kılıçdaroğlu'na eşi Selvi Kılıçdaroğlu ile Ankara Milletvekili Sinan Aygün de eşlik ederken, Hilmioğlu'nun Çankaya'daki evine gelen CHP lideri aile üyeleriyle de sohbet etti. Aile üyelerinden Hilmioğlu'nun sağlık durumuyla ilgili bilgi alan Kılıçdaoğlu, ziyaretinin ardından evden ayrıldı. CHP liderinin ziyareti nedeniyle teşekkür eden Hilmioğlu, Kılıçdaroğlu'na kapıya kadar eşlik etti.

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Lideri Kılıçdaroğlu'nun Ziyaretleri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement