CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Şehit Babasına Başsağlığı Diledi - Son Dakika
Güncel

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Şehit Babasına Başsağlığı Diledi

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Şehit Babasına Başsağlığı Diledi

Van'ın Saray ilçesinde pusu kuran teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan Teğmen Emre As'ın babası Ömer As'ı telefonla arayan Kılıçdaroğlu baş sağlığı diledi.

21.08.2014 16:41  Güncelleme: 16:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Saray ilçesinde pusu kuran teröristlerin açtığı ateş sonucu şehit olan 23 yaşındaki teğmen Emre As'ın babası Ömer As'ı telefonla arayan CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu baş sağlığı diledi.

Türkiye- İran sınır hattında kaçakçılıkla mücadele faaliyeti kapsamında devriye görevi yapan Yamanyurt Hudut Karakol Komutanlığı'na bağlı askeri timin, gece saatlerinde bir grup terör örgütü üyesi tarafından pusuya düşürülmesi sonucu şehit olan 23 yaşındaki Teğmen Emre As için memleketi Tokat'ta toprağa verildi. Taziyeleri evinde kabul eden şehit babası Ömer As'ı CHP Tokat İl Başkanı Duran Kum CHP Lideri Kılıçdaroğlu ile cep telefonu ile görüştürdü. CHP Lideri Kılıçdaroğlu, şehit babasına başsağlığı diyerek, "Üzerimize düşen bir şey varsa emrinize amadeyiz . Bütün aileye başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Başınız sağolsun" diye konuştu. Şehit babasına ayrıca genç teğmenlerde elini öperek başsağlığı diledi.

Öte yandan, şehidin babası Ömer As'a Cumhurbaşkanı Abdullah Gül'de telgraf çekerek başsağlığı diledi. - TOKAT

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Şehit Babasına Başsağlığı Diledi - Son Dakika

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement