CHP Lideri Kılıçdaroğlu Zonguldak'ta - Son Dakika
Politika

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Zonguldak'ta

CHP Lideri Kılıçdaroğlu Zonguldak\'ta

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak amacıyla Zonguldak’a geldi.

20.04.2016 10:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bir dizi ziyaret ve açılışa katılmak amacıyla Zonguldak'a geldi. Kılıçdaroğlu'na Devrek ilçesinde yöresel yiyeceklerden ikram edildi.

CHP Lideri, Zonguldak programı kapsamında Devrek'te karşılandı. Devrek'in girişindeki bir benzin istasyonunda CHP İl Başkanı Ahmet Altun, Milletvekilleri Şerafettin Turpcu ve Ünal Demirtaş, Zonguldak Belediye Başkanı Muharrem Akdemir ve çok sayıda partili tarafından karşılanan Kılıçdaroğlu'na çiçek takdim edildi.

Partililerle tek tek selamlaşan Kılıçdaroğlu daha sonra benzin istasyonunda çalışan işçilerle kısa süre sohbet etti. Kılıçdaroğlu, Devrek'te Tarihi Baston Çarşısı önünde kaldırıma kurulan uzun masada Devrek'in meşhur simit, kaşar peyniri ve gözleme ile çay eşliğinde kahvaltı yaptı. Kahvaltı sırasında vatandaşlarla da bir araya gelen Kılıçdaroğlu, gün boyunca bir dizi ziyaret ve etkinliklere katılarak açılışlar yapacak. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Lideri Kılıçdaroğlu Zonguldak'ta - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement