CHP'liler İzmit'te Atatürk İçin Kuran Okuttu - Son Dakika
Güncel

CHP'liler İzmit'te Atatürk İçin Kuran Okuttu

CHP\'liler İzmit\'te Atatürk İçin Kuran Okuttu

CHP İzmit İlçe Örgütü, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Kuran okuttu.

10.11.2014 19:45  Güncelleme: 20:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

chp İzmit İlçe Örgütü, Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Kuran'ı Kerim okuttu.

İzmit'in Yeşilova Mahallesi'ndeki Merkez Camii'nde yatsı namazından sonra okutulan Kuran'ı Kerim tilavetine CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar, CHP İl Başkanı Yalçın Kuşkan, CHP İlçe Başkanı Mehmet Emin Küçükkaya, partililer ve vatandaşlar katıldı. Programa davet edilen ve daha önceden katılacakları belirtilen PM Üyeleri Mehmet Bekaroğlu ve Tuncay Özkan İstanbul'daki yoğun programları nedeniyle İzmit'e gelmedi.

CHP Kocaeli Milletvekili Haydar Akar yaptığı açıklamada, "Mustafa Kemal Atatürk'ün ölüm yıldönümünü çeşitli etkinliklerle anıyoruz. Ailemizden biri olan, ezanların okunmasını sağlayan bayrağmızın dalgalanmasını sağlayan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için Kuran'ı Kerim okumayı kararlaştırdık. Bu ülkeye hizmet eden Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarının ruhları şad olsun" diye konuştu.

CHP İzmit İlçe Başkanı Mehmet Ümit Küçükkaya Mustafa Kemal Atatürk'ü rahmetle andıklarını belirterek, "Ailemizin en büyük insanı ve bizim genel başkanımız. Bağımsızlık için şehit olanları rahmetle anıyoruz. Kuran'ı Kerim okutmak istedik. Burda vatandaşlarımız ile içiçe ibadetimizi yapacağız" dedi. Yapılan Kuran' Kerim tilavetinin ardından Cami girişinde vatandaşlara helva dağıtıldı. - İzmitkocaeli

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'liler İzmit'te Atatürk İçin Kuran Okuttu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement