CHP'liler Validebağ'daki İnşaat Alanında - Son Dakika
Güncel

CHP'liler Validebağ'daki İnşaat Alanında

CHP\'liler Validebağ\'daki İnşaat Alanında

* CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı: Mahkemenin aldığı karara uyulmasını bekliyoruz Haber-Kamera: Naci YÖNER / İstanbul DHA CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve parti yöneticileri, Validebağ Korusu'nun yanındaki otopark alanında yapılmak istenen cami inşaatına tepki gösteren mahalle halkına destek olmak için Validebağ Korusu'na geldi.

22.10.2014 17:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

* CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı: Mahkemenin aldığı karara uyulmasını bekliyoruz

Haber-Kamera: Naci YÖNER/ İstanbul DHA

CHP İstanbul İl Başkanı Oğuz Kaan Salıcı ve parti yöneticileri, Validebağ Korusu'nun yanındaki otopark alanında yapılmak istenen cami inşaatına tepki gösteren mahalle halkına destek olmak için Validebağ Korusu'na geldi.

Avukat Gülsün Özdemir ve vatandaşlarla sohbet eden Salıcı, bir süre Zabıta yetkilileriyle de görüştü.

Görüşme sonrasında bir açıklama yapan CHP İl Başkanı Salıcı, "Mahkemenin almış olduğu karara uyulmasını bekliyoruz. Madem burada yasal bir inşaat yapılıyor, bu kadar memur arkadaşın burada bulunmasına gerek yok. Bir sorun varsa, ki var, Belediye Meclis kararına göre açılmış bir dava ve orada ortaya çıkmış bir mahkeme kararı var. Mahkeme kararı daha dün çıktı ve bu karar diyor ki, '30 günlük bir süre var ve bu sürede inşaatın durdurulmasına...' Burada şu an bir suç işleniyor. Devletin mahkemesinin vermiş olduğu kararı devletin belediyesi tanımıyor, kaymakam uymuyor" diye konuştu.

İNŞAAT KAMYONLARININ ÖNÜNE ATILDI

Basın açıklaması sırasında inşaata hafriyat için gelen kamyonların gruba fazla yaklaşması bir anda gerilime neden oldu. Salıcı ile grup arasında yer alan bir genç, kamyonların önüne geçerek durdurmaya çalıştı. CHP'li Salıcı'nın devreye girmesiyle ortam yatışırken, kamyonlar inşaat alanına girdi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'liler Validebağ'daki İnşaat Alanında - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement