CHP Maltepe Adayı Kılıç: Maltepe'yi Önümüzdeki 5 Yıl İçin Değil 50 Yıl İçin Planlayacağız - Son Dakika
Güncel

CHP Maltepe Adayı Kılıç: Maltepe'yi Önümüzdeki 5 Yıl İçin Değil 50 Yıl İçin Planlayacağız

CHP Maltepe Adayı Kılıç: Maltepe\'yi Önümüzdeki 5 Yıl İçin Değil 50 Yıl İçin Planlayacağız

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Altıntepe Mahallesi seçim irtibat bürosunda halkla buluştu.

19.03.2014 15:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Maltepe Belediye Başkan Adayı Ali Kılıç, Altıntepe Mahallesi seçim irtibat bürosunda halkla buluştu. Seçimler için artık zamanın giderek daraltığını belirten Kılıç, "31 Martta AKP'lisi, MHP'lisi ve BDP'lisi ile tüm Maltepeyi kucaklayan bir anlayışla ilçemizi yeniden inşa edeceğiz. Geçtiğimiz 5 yıl içerisinde görev yapan arkadaşlarımız, abilerimiz meydanlarda bizlerle birlikte yürüyor. Taşıdıkları bayrağı onurlu bir şekilde vermek için, belediyeyi daha güçlü bir şekilde yeniden kazanmak için adeta birbirleri ile yarışıyorlar ve bizlere çok yardımcı oluyorlar. İşte CHP kültürü, Mustafa Kemal'in kurduğu partinin kültürü budur" dedi.

Maltepe ile ilgili projelerini anlatan Kılıç, şunları dedi:

"Biz Maltepe'yi önümüzdeki 5 yıl için değil 50 yıl için planlayacağız. Biz çılgın proje peşinde değiliz. Ayakları yere sağlam basan, ortak aklın ürettiği, insanlarımızın da içine bir şey kattığı ve kendisini bir parçası olarak gördüğü projelere hayat vereceğiz. Çünkü dedik ki bizim her projemiz insan odaklı olacak. Ben sizlerle birlikte Maltepe'yi yönetmek istiyorum. Karşılıklı demokrasi yerel yönetimler ile başlar. Onun için her 3 ayda bir mahallelerimizde toplantılar gerçekleştireceğiz. Belediyemizin çalışmaları hakkında sizleri bilgilendireceğiz ve yapmak istediklerimizi ilk önce sizlere sunacağız.

Maltepe'de 600'e yakın sivil toplum ve demokrasi kuruluşu var onlarla da daha sık bir araya geleceğiz. 30 Martta bir ayrım yapacaksınız. Hırsızlarla, yolsuzlarla, yetim hakkı yiyenler ile, cumhuriyetçilerin, vatanseverlerin ve Mustafa Kemallerin ayrımını yapacaksınız."

Kaynak: ANKA

Son Dakika Güncel CHP Maltepe Adayı Kılıç: Maltepe'yi Önümüzdeki 5 Yıl İçin Değil 50 Yıl İçin Planlayacağız - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement