CHP Mamak Örgütü, Başkan Taşdelen'i Ziyaret Etti - Son Dakika
Yerel

CHP Mamak Örgütü, Başkan Taşdelen'i Ziyaret Etti

CHP Mamak Örgütü, Başkan Taşdelen\'i Ziyaret Etti

CHP Mamak İlçe Başkanı Adnan Demirci ve 30 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP’nin Mamak Belediye Başkan Adayı Coşkun Torun, Başkan Alper Taşdelen’i ziyaret etti.

10.04.2014 13:14
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Mamak İlçe Başkanı Adnan Demirci ve 30 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP'nin Mamak Belediye Başkan Adayı Coşkun Torun, Başkan Alper Taşdelen'i ziyaret etti.

CHP Mamak İlçe Başkanı Adnan Demirci ve 30 Mart Yerel Seçimleri'nde CHP Mamak Belediye Başkan Adayı Coşkun Torun, Çankaya Belediye Başkanı Alper Taşdelen'i ziyaret etti. CHP Mamak ilçe yöneticileri ile Belediye Meclis üyelerinin da hazır bulunduğu ziyarette, Başkan Taşdelen'e görevinde başarı dileklerinde bulunuldu.

Mamak'ın kendileri için özel bir önemi olduğunu belirten Alper Taşdelen, "Seçimi kazandık ama sevinemedik. Mamak için bu defa olmadı deyip bir dahaki sefere diyerek çalışmamız lazım" dedi. Çankaya Belediyesi çalışanlarının önemli bir kısmının Mamak'ta ikamet ettiğini ifade eden İlçe Başkanı Adnan Demirci, "Çankaya'yla gönül bağımız, akrabalığımız var" dedi. Başkan Taşdelen de "Burada bir arkadaşınız olduğunu bilmenizi isterim. Kapımız her zaman açık, gönül bağımız devam ediyor" diye konuştu.

CHP MİLLETVEKİLLERİ DE ZİYARET ETTİ

Çankaya Belediye Başkanlığı görevine gelen Alper Taşdelen'i CHP Antalya Milletvekili Gürkut Acar ve Tunceli Milletvekili Kamer Genç de ziyaret etti. Milletvekilleri Taşdelen'e 'hayırlı olsun' dileklerinde bulundular. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Mamak Örgütü, Başkan Taşdelen'i Ziyaret Etti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement