CHP Manisa Adayı: Partime Zarar Verdim, Gidiyorum - Son Dakika
Politika

CHP Manisa Adayı: Partime Zarar Verdim, Gidiyorum

CHP Manisa Adayı: Partime Zarar Verdim, Gidiyorum

Manisa Turgutlu'da yerel seçimleri kaybeden CHP adayı Ulman, partisine zarar verdiği düşüncesiyle Turgutlu'dan ayrılma kararı aldı.

03.04.2014 14:51  Güncelleme: 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Turgutlu Belediye Başkan adayı Dr. Cengiz Ulman, 30 Mart'ta yapılan yerel seçimi kazanan MHP 'li Başkan Turgay Şirin'i kutladı. Ardından Türk siyasi tarihinde benzeri görülmemiş bir karar aldığını açıkladı.

"BAŞIM DİK YÜRÜYEMEM, TURGUTLU'DAN AYRILIYORUM"

CHP'nin Turgutlu Belediye Başkan adayı Dr. Cengiz Ulman, seçimlerde başarılı olamamasının tek sorumlusunun kendisi olduğunu belirterek, sadece siyasetten değil, doğup büyüdüğü Turgutlu'dan da ayrılma kararı aldığını açıkladı.

Yeni Asır gazetesinin haberine göre, AK Parti ve MHP'liler konuyla ilgili olarak; "Dürüst insanlar gitmemeli" derken CHP'liler yorum yapmaktan kaçındı.

''PARTİME ZARAR VERDİM''

Dr. Ulman, sosyal paylaşım sayfasından şu açıklamayı yazdı: "Tüm partili dostlarım, arkadaşlarım size çok teşekkür ediyorum, o kadar candan çalıştınız ki hepinize minnettarım. Bana o kadar değer verdiniz ki; Sizi çok seviyorum. Turgutlu halkı inandığı, doğru bulduğu tercihi yaptı, hayırlı uğurlu olsun. Kazanan MHP teşkilatı ve başkanı Sayın Turgay Şirin'i kutluyorum. Asıl beni üzen, Turgutlu'da CHP'ye zarar verdim. Bu seçimde partimin oylarını düşürdüm, sizden özür diliyorum. Hiç şahsi oyum olmadığı gibi, partimin mevcut oylarını da azalttım. Seçimde 7 bin oy alan (resmi sonuçlara göre 8 bin 971) bir kişi olarak Turgutlu'da başım dik yürüyemem. Utanıyorum, bir daha partime asla zarar vermeyeceğim. Hastaneye görevime döneceğim ve en kısa sürede tayin isteyip Turgutlu'mdan ayrılacağım."

BAŞARILI BİR BAŞHEKİM

Turgutlu'nun başarılı başhekimi olarak tanınan Dr. Cengiz Ulman, siyasetin tahmin ettiğinden çok daha farklı bir uğraş olduğunu sandıktan çıkan sonucu gördükten sonra anladığını söyledi. Ulman, şunları söyledi:

"Turgutlu'da 11 yıl başhekimlik, 20 yıl hekimlik yaptım. Adaylık sürecinde halkıma, 'Beni klasik bir siyasetçi gibi görmeyin' dedim, kişisel oy istedim. Ancak siyasette gerçek farklıymış. Aldığım oy oranı; 'Turgutlu insanı seni doğru kişi olarak görmedi, tasvip etmedi' diyor. Ayrıca CHP'ye gönül vermiş insanlar da beni uygun görmemiştir. Sonuç olarak ben Dr. Cengiz Ulman olarak Turgutlu'ya ve CHP'ye zarar verdim. Bundan sonra siyaset yapmayı düşünmüyorum."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Politika CHP Manisa Adayı: Partime Zarar Verdim, Gidiyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (2)

  • DANGALAK DEDİ: BEN BÖYLE ONURLU VE GURULU BİR SİYASETÇİ GÖRMEDİM, EĞER OLMUYORSA ÖZÜR DİLEYİP ÇEKİLMESİNİDE BİLMELİ 11 0 Yanıtla
  • chp: beraber yürüdük biz bu yollarda beraber islandik yagan yagmurda... byby guzum 5 5 Yanıtla

Advertisement