CHP Manisa İl Yönetimindeki İstifalar - Son Dakika
Yerel

CHP Manisa İl Yönetimindeki İstifalar

Eski CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Sait Özkan, "CHP delegelerinin seçtiği il yöneticilerini istifa ettirerek yönetimin düşmesini sağlayan, örgütün iradesini hiçe sayan Özgür Özel seçim sürecinde yanlışlarına ne yazık ki devam ediyor" dedi.

04.10.2015 16:24
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Eski CHP Manisa İl Başkan Yardımcısı Sait Özkan, "CHP delegelerinin seçtiği il yöneticilerini istifa ettirerek yönetimin düşmesini sağlayan, örgütün iradesini hiçe sayan Özgür Özel seçim sürecinde yanlışlarına ne yazık ki devam ediyor" dedi.

Özkan, CHP Manisa il teşkilatının düşen yönetiminde yer alan üyeleriyle parti binası önünde basın açıklaması yaptı.

Parti binasında açıklama yapma taleplerinin reddedildiğini, kendileri hakkında disiplin soruşturması açılacağı tehditlerine maruz kaldıklarını savunan Özkan, son dönemdeki istifaların CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel'den kaynaklandığını ileri sürdü.

Yapılan işlemin siyasi ahlaka, parti hukukuna ve parti geleneklerine yakışmadığını söyleyen Özkan, şöyle konuştu:

"CHP delegelerinin seçtiği il yöneticilerini istifa ettirerek yönetimin düşmesini sağlayan, örgütün iradesini hiçe sayan Özgür Özel, seçim sürecinde yanlışlarına ne yazık ki devam ediyor. CHP tüzüğü yok sayılarak, Manisa'da en yüksek oy artışını sağlayan Turgutlu ilçe yönetiminde operasyonlar başlamış, Yunusemre ilçe yönetiminin istifa ettirilmesiyle devam etmiştir. Şimdi ise il yöneticileri istifaya zorlanarak düşmesi sağlanmıştır. Özgür Özel, yıllardır bir arada çalışan, hüzünde, neşede bir arada olan Manisa örgütünü adeta birbirine düşman haline getirmeye çalışmaktadır. 1 Kasım seçimleri yaklaşırken, örgütlerle bu şekilde oynanmasına hiçbirimiz anlam veremiyoruz."

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Manisa İl Yönetimindeki İstifalar - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement