CHP Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi Yapıldı - Son Dakika
Yerel

CHP Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi Yapıldı

CHP Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi Yapıldı

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleştirildi.

29.11.2015 08:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Niğde Merkez İlçe Başkanlığı olağan kongresi gerçekleştirildi.

Niğde Hüdavent Hatun Sosyal tesislerinde gerçekleşen kongrede tek aday olan Kamil Davarcı başkanlığa seçildi.

Saat 11.00'da başlayan kongrede soğuk anlar yaşandı. Dilek ve temenniler bölümünde yapılan konuşmalar salonda soğuk hava estirdi.

Kongrenin Divan Başkanlığını yapan Rasim Yılmaz dilek ve temennilerde söz verdiği konuşmacılar CHP'nin birlik ve beraberlik vurgusu yaptılar.

Mevcut Merkez İlçe Başkanı Mahir Kızıltan'ın yeniden aday olmaması nedeniyle seçime tek liste halinde Kamil Davarcı yeni Başkan olarak seçildi.

Mevcut Merkez İlçe Başkanı Mahir Kızıltan ise CHP'li eski adayların seçimle ilgili tüzüğe uygun olmadığı telefon mesaj attıklarını bunun böyle olmadığını sert bir dille eleştirdi.

Kızıltan konuşmasında, "üye olanlar partiye gelmiyorlar. 2 dönem aday olmuş arkadaşlar mesajla bu iş olmaz. Gelecek partide görev alacak çalışacak, prosodür yanlışmış ne yanlışı sen kimsin. Tüzüğümüze uygun bir seçim yapıyoruz" dedi. Salonda bir kişinin tepkisi üzerine konuşmasına devam eden Kızıltan, "sen listede yazılmadığın için böyle oluyor. Demokratik bir seçim oluyor kimse kusura bakmasın" diye konuştu.

Kongredeki gerginliği yatıştırmak için konuşan CHP İl Başkanı Erhan Adem ise, "Bu tür eleştirileri sosyal medyadan eleştirmeyelim. Gelelim partimizde konuşalım eleştirelim. Bizlerin tek yapması gereken ağabeylerimizden örnek almalıyız. Belki onlarında doğruları olduğu gibi yanlışları vardır ama bunlar sizlerin bizlerin hatasıdır" dedi.

Yeni seçilen CHP Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı ise konuşmasında şunları söyledi, "Cumhuriyet Halk Partisi Türk halkının var olma idaresinin adıdır. Özgürlük sevdasıdır. Siyasetin bana ne verdiği değil, benim topluma ne verdiğim demektir. Devrimci olmak demektir. Bu devrimci ruh ülkemize yeni bir ufuk halkımıza hukuk kazandıracaktır. Yerel örgütlerde yöneticilik yapmak sorumluluk gerektirdiği gibi zordur. Geçmişte görev alan tüm ilçe başkanlarımıza ve yöneticilerimize sonsuz teşekkür ediyorum" şeklinde konuştu. - NİĞDE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Merkez İlçe Başkanlığı Kongresi Yapıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement