CHP Mersin Milletvekili Öztürk Açıklaması - Son Dakika
Politika

CHP Mersin Milletvekili Öztürk Açıklaması

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, domuz gribi vakalarına ilişkin, "Dün TBMM iktidar kulisinde dezenfekte çalışması yaptılar, bugün de muhalefet kulisinde yapıyorlar.

19.03.2015 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Mersin Milletvekili Ali Rıza Öztürk, domuz gribi vakalarına ilişkin, "Dün TBMM iktidar kulisinde dezenfekte çalışması yaptılar, bugün de muhalefet kulisinde yapıyorlar. Milletvekillerinin canı can da, vatandaşın canı patlıcan mı? Önemli olan halkın can güvenliğini sağlamak" dedi.

Öztürk, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, "Kozmik Oda" olarak bilinen ve takipsizlik kararı verilen soruşturma ile Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç'a suikast iddialarına değindi. Öztürk, "Bu kozmik oda hikayesinin palavra olduğu ortaya çıktı, zaten de palavraydı" diye konuştu.

Gazetecilerin domuz gribi vakalarını anımsatarak Meclis'te de dezenfekte çalışmaları başladığını ifade etmesi üzerine Öztürk, seçim bölgesi Anamur'da 2 tane vatandaşın öldüğünü ve domuz gribi teşhisi konulduğunu söyledi.

Bunun önce gizlendiğini ve toplumda infial uyanmaması için saklandığını öne süren Öztürk, şunları kaydetti:

"Şimdi artık saklayamaz hale geldiler. Bunun tedbirini almak yerine, halktan saklamak doğru bir yöntem değildir. Dün TBMM iktidar kulisinde, mescitte ve tuvaletlerinde yaptılar, bugün de muhalefet kulisinde yapıyorlar. Bakın orada bile ayrıcalık var. 'Önce can benim canım' diyor, iktidar kulisinde yapıyor, zamanı kalırsa da muhalefetin kulisinde yapıyorlar."

Söz konusu tedbirlerin her yerde alınması gerektiğini ifade eden Öztürk, "Milletvekillerinin canı can da vatandaşın canı patlıcan mı? Önemli olan halkın can güvenliğini sağlamak" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Politika CHP Mersin Milletvekili Öztürk Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement