CHP Milletvekili Adayları Kula'da - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili Adayları Kula'da

CHP Milletvekili Adayları Kula\'da

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili adayları, Kula’da aday tanıtım toplantısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

11.04.2015 17:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Manisa Milletvekili adayları, Kula'da aday tanıtım toplantısında esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi.

CHP Kula İlçe Başkanlığı, ilçe meydanında CHP Manisa Milletvekilleri aday tanıtım toplantısı gerçekleştirdi. Açık hava toplantısında milletvekili adaylarının yanı sıra partililer de hazır bulundu. Toplantı, CHP İlçe Başkanı Osman Kasırga'nın konuşmasıyla başladı. Başkan Kasırga, genel seçim öncesinde yapılan çalışmaları değerlendirerek, adayları tanıttı. Bu toplantının Cumhuriyet Halk Partisi'nin iktidara yürüyüşünde önemli bir başlangıç olduğunu belirten Kasırga, "Cumhuriyet Halk Partisi olarak 2015 genel seçimlerinde iktidara yürüyüşümüzde önemli rol oynayacak şehirlerden biriside Manisa'mızdır. 9 tane birbirinden değerli adayımız var. Adaylarımız ile beraber ele ele vererek, girmedik ev, çalmadık kapı ve ziyaret etmedik esnafımız kalmayacak. Herkesin derdini ve isteklerini dinleyerek yapılacak olan genel seçimlerde iktidar olmayı hedefliyoruz." dedi. Daha sonra CHP Manisa milletvekili adayları tek tek söz alarak kendilerini tanıttı. Milletvekili seçilmeleri durumunda geleceğe yönelik hedeflerini anlatan adaylar kısa konuşmalar yaptı. Program sonunda partililer çalan seçim şarkılarına eşlik ederek alkış tuttu. Aday tanıtım toplantısının ardından programa katılan adaylar ve parti üyeleri, esnafı ziyaret ederek talep ve sorunlarını dinledi. - MANİSA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili Adayları Kula'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement