CHP Milletvekili İnce: KHK mağduriyetlere Neden Oldu - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekili İnce: KHK mağduriyetlere Neden Oldu

CHP Milletvekili İnce: KHK mağduriyetlere Neden Oldu

Batmanda bir grup milletvekili ile incelemelerde bulunan CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, KHK'nıın mağduriyete neden olduğunu söyledi.

27.10.2016 16:25  Güncelleme: 16:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP heyeti Batmandaydı

Bölge sorunları ve son gelişmeleri değerlendirecek olan heyet, mağdur eğitimciler ve bazı kamu görevlileriyle görüştü.

Bölgedeki gelişmeleri yerinde görmek ve vatandaşların sorunlarını tespit etmek amacıyla Mardin'e gelen CHP Parti meclisi üyesi 5 milletvekili ve bazı Parti Meclis üyeleri bugün Batmanda bir dizi ziyaret ve incelemelerde bulundu.

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, Bolu Milletvekili Tansu Ozan, İstanbul Milletvekili Yakup Akkaya, Edirne Milletvekili Ecrin Bircan, Çanakkale Milletvekili Bülent Öz ve PM Üyesi Hakkı Akalın Mardin'den Hasankeyf'e geldiler. Hasankeyf'te İl Başkanı Hüseyin Yaşar ve partililerce karşılanan CHP heyeti, burada vatandaşlarla ve esnaflarla görüştüler.

Özellikle bölgede yaşanan olaylara değinen CHP heyeti, olayların durması konusunda çaba sarf edeceklerini ve kalıcı bir barışın tesisi için parti olarak Meclise önergeler vereceklerini açıkladılar.

"FETÖ İÇİN MÜCADELE ŞARTI, MADURİYET GETİRMEMELİ"

Batmanın Hasankeyf ilçesinde vatandaşlar ve bazı STK yöneticileri ile görüşen heyet, FETÖ mücadelesinin gerekliliğine vurgu yaptılar.

Bir yandan da KHK ile mağduriyetlerin yaşandığını ifade eden CHP Milletvekili Muharrem İnce, "yaşanan darbe sonrası FETÖ'nün etkili mercileriyle mücadeleyi benimsiyoruz ama mağduriyetlerin yaşanmaması içinde yoğun bir çalışma gerekiyor" dedi.

Bazı vatandaşlar da CHP heyeti ile görüşerek dilekçe ve sorunlarını aktardılar. Heyet, dün saat 16:00'da Batmana gelerek CHP İl Başkanlığını ziyaret etti.

İl Başkanlığında bazı KHK mağdurlarıyla görüşen heyet, vatandaşlardan dilekçe ve belge alarak durumu genel merkez nezdinde görüşeceklerini belirttiler. Yapılan ziyaretin ardından heyet Batmandan ayrıldı. Batman Barış Gazetesi

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel CHP Milletvekili İnce: KHK mağduriyetlere Neden Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement