CHP Milletvekilleri Sarıbaş ve Soydan Lapseki'de - Son Dakika
Yerel

CHP Milletvekilleri Sarıbaş ve Soydan Lapseki'de

CHP Milletvekilleri Sarıbaş ve Soydan Lapseki\'de

Çanakkale CHP Milletvekillerinden Ali Sarıbaş ile Serdar Soydan, Lapseki İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

28.07.2014 17:37  Güncelleme: 18:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Çanakkale CHP Milletvekillerinden Ali Sarıbaş ile Serdar Soydan, Lapseki İlçe Teşkilatıyla bir araya gelerek bayramlaştı.

Çanakkale CHP Milletvekilleri Ali Sarıbaş, Serdar Soydan, İl Başkanı Hamza Karagöz İlçe Başkanı Nejdet Turgay ve partilileri ziyaret ederek bayramlaştı. Cumhurbaşkanlığı seçimine değinen Milletvekili Sarıbaş, yanlış oy kullanılmaması noktasında çağrıda bulundu. Çatı aday için kaybedilecek her oyun Ak Partiye yarayacağının altını çizen Sarıbaş, "seçimleri kazanarak dur demeyi arzuluyoruz" dedi. Milletvekili Serdar Soydan başkanlık sisteminin Türkiye'ye fayda sağlamayacağını söyleyerek, "Başbakan Erdoğan'ın başkanlık sistemini istemesini doğru bulmuyoruz. Çatı aday İhsanoğlu Türkiye'nin tüm kimliklerine cevap verebilecek ve cumhuriyet rejiminin devam etmesinde rol oynayacak bir isimdir" dedi.

LAPSEKİ'DE RESMİ BAYRAMLAŞMA TÖRENİ

Öte yandan Çanakkale'nin Lapseki ilçesinde resmi bayramlaşma töreni Öğretmenevi bahçesinde yapıldı. Ramazan bayramı dolayısıyla düzenlenen etkinlikte protokol üyeleri arasında Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Çardak Belediye Başkanı Basri Ulaş, Umurbey Belediye Başkanı Sami Yavaş, idari amirler ve siyasiler yer aldı. Öğretmenevinde başlayan bayramlaşma trafiği devamında İlçe jandarma Komutanlığı ve İlçe Emniyet Müdürlüğünde devam etti. - ÇANAKKALE

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Milletvekilleri Sarıbaş ve Soydan Lapseki'de - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement