CHP Milletvekilleri Türkiye Turuna Başladı - Son Dakika
Politika

CHP Milletvekilleri Türkiye Turuna Başladı

CHP Milletvekilleri Türkiye Turuna Başladı

CHP milletvekilleri Ali Haydar Hakverdi, Hayati Tekin ve Utku Çakırözer, Balıkesir’de temaslarda bulundu.

25.08.2015 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP milletvekilleri Ali Haydar Hakverdi, Hayati Tekin ve Utku Çakırözer, Balıkesir'de temaslarda bulundu.

CHP milletvekilleri parti il binasında basın açıklaması yaptı. CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, Samsun Milletvekili Hayati Tekin ve Eskişehir Milletvekili Utku Çakırözer 7 Haziran 2015 genel seçimlerinden bu yana geçen süreci değerlendirdi. Hakverdi, 7 Haziran 2015 genel seçimleri sonrasında yaşanan süreci değerlendirmek için CHP'li milletvekillerinin Türkiye'nin tüm illerinde görevlendirildiğini söyledi. Hakverdi, her vekilin ayrı bir bölgeye gönderildiğini söyledi.

CHP Ankara Milletvekili Ali Haydar Hakverdi, "Yarın Manisa'da odaları dolaşacağız, örgütleri dolaşacağız. 7 Haziran sonrası değerlendirmelerde bulunacağız. Bir erken seçim durumunda 7 Haziran sonrasını seçmene nasıl aktaracağımızı, ne yaptığımızı ve partimizin iradesini, kendinden daha çok Türkiye'yi önemsediğini, hatta oy kaybetmek uğruna 'Aslolan Türkiye'dir' deyip bu taşın altına elimizi koymak istediğimizi aktaracağız kapı kapı. Bunun için buradayız" şeklinde konuştu.

CHP Samsun Milletvekili Hayati Tekin ise "Partimiz, ülkenin içinde bulunduğu sıkıntıları, ekonomiden teröre insanların almak istediği verilere kadar bir çok meseleyi göz önüne alarak, kaybetmek pahasına da olsa koalisyonda yer alma çabasını sonuna kadar gösterdi. Belki bu konuda AKP'nin bazı yöneticileri de bu çabanın içindeydi. Ama sonuç itibariyle gördük ki AKP kendine hakim bir kurum kuruluş değil. Netice itibariyle bir kişinin elinde oynayan bir yapı. Bundan sonraki süreçte koalisyona boyun eğer, en kötü ihtimalle koalisyon, en iyi ihtimalle tek başımızı iktidar oluruz Allah'ın izniyle. Gerekirse 1 Kasım, olmadı bir daha derlerse de biz 1 Ocak'ta da seçime hazırız. Ön seçimse ön seçim, genel seçimse genel seçim" dedi. - BALIKESİR

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Milletvekilleri Türkiye Turuna Başladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement