CHP'nin 18'inci Olağanüstü Kurultayı Başladı (4) - Son Dakika
Güncel

CHP'nin 18'inci Olağanüstü Kurultayı Başladı (4)

CHP\'nin 18\'inci Olağanüstü Kurultayı Başladı (4)

Chp'li İNCE: PARTİ İÇİ DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZSE VAZGEÇİLMEZİ, EN OLMAZI BU ODADIR CHP'de genel başkanlık için yarışan Muharrem İnce; "Salonda bir tane afişim yok, divanda bir tane temsilcim yok. öyle bir durumda oda verdik, oda verdik.

05.09.2014 15:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Chp'li İNCE: PARTİ İÇİ DEMOKRASİNİN VAZGEÇİLMEZSE VAZGEÇİLMEZİ, EN OLMAZI BU ODADIR

CHP'de genel başkanlık için yarışan Muharrem İnce; "Salonda bir tane afişim yok, divanda bir tane temsilcim yok. öyle bir durumda oda verdik, oda verdik. Sanki babasının arsasından arsa verdiler. İşte parti içi demokrasinin vazgeçilmezse vazgeçilmezi, en olmazı bu odadır" dedi.

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan adayı Muharrem İnce, konuşmaların ardından salondan ayrılarak kendisi için hazırlanan çalışma odasına geçti. Muharrem İnce ve beraberindekiler çalışma salonuna giderken bindikleri yürüyen merdivenin azizliğine uğradı. Hareket eden merdiven bir süre sonra aniden durdu. İnce arızalanan merdiveni yürüyerek çıktı. Çalışma odasına gelen İnce, basın mensuplarına; " Günlerdir konuşulan oda burası arkadaşlar. Bende merak ettm sizede göstermek istedim. Salonda bir tane afişim yok, asılmasına izin vermedi. Divanda bir tane temsilcim yok. Böyle bir durumda oda verdik, oda verdik. Sanki babasının arsasından arsa verdiler. İşte parti içi demokrasinin vazgeçilmezse vazgeçilmezi, en olmazı bu odadır. Bu odayı verdikleri için Allah razı olsun allah tuttuklarını da altın etsin. Genel Merkeze de hazineden bol para gelsin" dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP'nin 18'inci Olağanüstü Kurultayı Başladı (4) - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement