CHP'nin Afişi Billboarddan İndirildi - Son Dakika
Yaşam

CHP'nin Afişi Billboarddan İndirildi

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde CHP tarafından referandumla ilgili billboarda asılan 'hayır' afişi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce indirildi.

22.03.2017 20:29
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı İlçesi'nde CHP tarafından referandumla ilgili billboarda asılan 'hayır' afişi kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce indirildi. CHP ilçe yönetimi olayla ilgili polise başvurdu.

CHP\'nin Afişi Billboarddan İndirildi
Kaynak: DailyMotion.com

Son Dakika Yaşam CHP'nin Afişi Billboarddan İndirildi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Samsun'da Kuvvetli Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi
    19:24 Samsun'da Kuvvetli Rüzgar Hayatı Olumsuz Etkiledi

    Samsun'un Bafra ve Vezirköprü ilçelerinde etkili olan kuvvetli rüzgar, ağaçların devrilmesine ve elektrik tellerinin kopmasına neden oldu. Polis, itfaiye ve TEDAŞ ekipleri bölgede önlem aldı. Elektrik akımının kesilmesiyle tehlike önlendi ve devrilen ağaçlar kaldırıldı. Vezirköprü ilçesinde ise fırtına nedeniyle bir binanın çatısı uçtu ve çevredeki binalarla araçlara zarar verdi.

  • Fırtınada ağaç cipin üzerine devrildi, çatılar uçtu
    19:21 Fırtınada ağaç cipin üzerine devrildi, çatılar uçtu

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kuvvetli fırtına ağaçları devirdi, çatıları uçurdu. Cadde kenarındaki bir ağaç ise park halinde cipin üzerine devrildi. Fırtına ilçede yaşamı olumsuz yönde etkiledi.

  • İnebolu'da enerji nakil hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu
    19:13 İnebolu'da enerji nakil hattından çıkan kıvılcım yangına neden oldu

    Kastamonu'nun İnebolu ilçesine bağlı Karşıyaka köyünde fırtınanın etkisiyle enerji nakil hattından çıkan kıvılcım, ormanlık alanda yangına yol açtı. Vatandaşların durumu jandarmaya bildirmesi üzerine Kastamonu Orman Bölge Müdürlüğü ekipleri yangına müdahale etti ve yangın söndürüldü. Soğutma çalışmaları ise devam ediyor.

  • Isparta'da atıl durumdaki okulun çatısında yangın çıktı
    19:08 Isparta'da atıl durumdaki okulun çatısında yangın çıktı

    Isparta'nın Eğirdir ilçesinde atıl durumdaki Sağlık Meslek Lisesi'nin çatısında çıkan yangın, itfaiye ekiplerinin müdahalesiyle söndürüldü. Yangında çatıda hasar meydana geldi. Yangının çıkış sebebi araştırılıyor.

  • Isparta'da okul binasında çıkan yangın söndürüldü
    19:07 Isparta'da okul binasında çıkan yangın söndürüldü

    Isparta'nın Eğirdir ilçesine bağlı Eğirdir Sağlık Meslek Lisesi binasında çıkan yangın, rüzgarın etkisiyle hızla büyüdü. Yangın, ekiplerin yoğun çalışması sonucu kontrol altına alınarak söndürüldü. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

  • Konya'da Rüzgarın Etkisiyle Baz İstasyonu Direği Otomobilin Üzerine Düştü
    19:06 Konya'da Rüzgarın Etkisiyle Baz İstasyonu Direği Otomobilin Üzerine Düştü

    Konya'nın Karapınar ilçesinde etkili olan rüzgar sebebiyle bir iş hanının üzerindeki baz istasyonu direği otomobilin üzerine düştü. Olayda can kaybı yaşanmaması sevindirdi.

  • Çorum'da fırtına nedeniyle işçi yaralandı
    19:03 Çorum'da fırtına nedeniyle işçi yaralandı

    Çorum'da etkili olan fırtına nedeniyle restorasyon çalışması devam eden Ulucami'de bir işçinin üzerine kalas düştü. Yaralanan işçi hastaneye kaldırıldı.

  • Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı
    18:56 Kamyonetten savrulan kamelya 3 belediye işçisini yaraladı

    Kastamonu'nun Çatalzeytin ilçesinde seyir halindeki kamyonetten savrulan kamelyanın sıkıştırdığı 3 belediye işçisi yaralandı. Yaralanan işçiler hastaneye kaldırıldı.

  • Çankırı'da şiddetli fırtınaya dayanamayan cami minaresi devrildi
    18:53 Çankırı'da şiddetli fırtınaya dayanamayan cami minaresi devrildi

    Çankırı'da şiddetli fırtınaya dayanamayan çifte minareli caminin bir minaresi yıkıldı. O anlar ise cep telefonu ile saniye saniye görüntülendi. Vatandaşların yaşadığı korku dolu anlar görüntülere yansıdı.

  • İstanbul'da Yenibosna metro istasyonunu su bastı
    18:50 İstanbul'da Yenibosna metro istasyonunu su bastı

    İstanbul'da etkisini artıran sağanak yağış nedeniyle M9 Ataköy-Olimpiyat Metro Hattı'nın Bahçelievler Yenibosna istasyonunda su baskını yaşandı. İstasyonun tavanından sular akarken, yolcular kaygan zeminde yürümekte güçlük çekti. Ekiplerin istasyonun içine dolan suyu tahliye çalışmaları sürüyor.


Advertisement