CHP'nin Başörtülü Belediye Başkan Adayına Partiden Destek - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Başörtülü Belediye Başkan Adayına Partiden Destek

CHP\'nin Başörtülü Belediye Başkan Adayına Partiden Destek

Sandıklı'ya bağlı Akharım beldesine, CHP'den belediye başkan adayı olan başörtülü Sevinç Özdemir'e, Afyonkarahisar il yönetimi destek verdi.

25.11.2013 18:49  Güncelleme: 09:50
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Afyonkarahisar'ın Sandıklı ilçesine bağlı Akharım beldesine, CHP'den belediye başkan adayı olan başörtülü Sevinç Özdemir'e, partisinin Afyonkarahisar il yönetimi de destek verdi.

CHP Afyonkarahisar İl Başkanı Yalçın Görgöz, CHP İl Kadın Kolları Başkanı Mesude İntepe ve CHP Sandıklı İlçe Başkanı Yusuf Öztürk, belediye başkan adayı Özdemir'i evinde ziyaret etti.

Ziyarette konuşan CHP İl Başkanı Görgöz, başkan adayının başının örtülü olup olmadığının öneminin olmadığını söyledi. İl örgütü ve kadın kollarıyla Özdemir'e destek vermeye geldiklerini dile getiren Görgöz, "Şimdiden başkanıma hayırlı uğurlu olsun diyorum. Başarılar diliyorum. Akharım'da  tekrar Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını dikeceğiz. Sevinç başkanımızın sonuna kadar yanındayız. Destekçiyiz, hayırlı uğurlu olsun diyorum" dedi.

CHP olarak hiçbir zaman insanların kılığına kıyafetine, başının örtüsüne ya da saçına-sakalına önem vermediklerini söyleyen Görgöz, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Bizim için önemli olan insandır. Kadın kolları başkanımız ve yönetimlerimizle beraber az önce de belirttiğim gibi, Sevinç başkanımıza destek vermeye geldik. Onun başının örtülü olması ya da açık olması bizim için hiçbir önem arz etmiyor. Sadece ve sadece biz, onun düşüncelerinin özgür olduğunu biliyoruz. Onun için de onunla beraberiz. Hiçbir şekilde bir sorun olduğunu düşünmüyoruz. Bu ülkeye başörtüsü serbestliğini de CHP getirmiştir."

İntepe ise kadın kolları olarak Özdemir'i desteklediklerini belirterek, seçilse de seçilmese de Özdemir'in her zaman yanında olduklarını, destekçisi olacaklarını ifade etti.

Özdemir de ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Bana destek verdikleri için herkese teşekkür ediyorum. Allah nasip ederse başkan olduktan sonra da ne gerekiyorsa yapmaya çalışacağım. Akharım'a inşallah kadın eli değecek" dedi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP'nin Başörtülü Belediye Başkan Adayına Partiden Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement