CHP'nin Mersin Büyükşehir Adayı Özcan Oldu - Son Dakika
Yerel

CHP'nin Mersin Büyükşehir Adayı Özcan Oldu

CHP\'nin Mersin Büyükşehir Adayı Özcan Oldu

CHP Parti Meclisi, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı dördüncü dönem için de aday gösterdi.

23.12.2013 16:11  Güncelleme: 16:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi (PM), Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ı dördüncü dönem için de aday gösterdi. Mersin merkez ilçe Yenişehir Belediye Başkan Adayı da mevcut başkan İbrahim Genç oldu.

Mersin'de CHP'den seçime girecek adayların büyük bölümü belli oldu. CHP Merkez Yönetim Kurulu (MYK), dün yaptığı toplantıda 30 Mart 2014'te yapılacak yerel seçimlerde aday gösterilecek isimleri belirleyerek PM'nin onayına sundu. Uzun saatler süren PM toplantısında, MYK'nın uzlaşmaya vardığı mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan'ın adaylığı kesinleşti. Üç dönemdir Büyükşehir Belediye Başkanlığı görevini yürüten Özcan, 2014 seçimlerinde dördüncü dönem için rakipleriyle yarışacak.

PM, iki dönemdir CHP'den Yenişehir Belediye Başkanı olan İbrahim Genç'e de onay verdi. Genç, üçüncü dönem için de CHP adayı olarak seçime girecek. Öte yandan merkezde Toroslar, Akdeniz ve Mezitli belediye başkan adayları için parti yönetiminden bir isim çıkmadı. MYK'nın, bu üç ilçeden Mezitli'de eğilim yoklaması, Toroslar ve Akdeniz'de ise anket çalışması yapılmasını önerdiği öğrenildi.

Diğer ilçelerden Mut adayını uzun süre önce ilçede yapılan eğilim yoklamasıyla Aslan Küçük olarak belirleyen CHP'nin, dünkü toplantılarda kesinleşen diğer ilçe adayları ise şöyle oldu: Tarsus'ta Haluk Bozdoğan, Anamur'da Mehmet Suphi Alp, Silifke'de Mustafa Turgut, Aydıncık'ta Ferhat Cin, Bozyazı'da Emrah Oğul, Çamlıyayla'da Selahattin Akkuyu. - MERSİN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP'nin Mersin Büyükşehir Adayı Özcan Oldu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • BİTLİSLİ ALİ: SILIFKELI LER YAGMUR DUASINA CIKMISLAR ALAHAMI YALVARIYORLAR INANMIYOUM KESIN ATASINA CHP YADA MACIT OZCANA YALVARIYORLAR YAGSIN DIYE 1 3 Yanıtla

Advertisement