CHP'nin Reklam Kampanyası Ali Taran'a Emanet - Son Dakika
Güncel

CHP'nin Reklam Kampanyası Ali Taran'a Emanet

Reklamın dahi çocuğu olarak tanınan Ali Taran, CHP'nin reklam kampanyasını yönetecek. Taran, Cem Uzan'ın Genç Partisi'ne yaptığı başarılı kampanya ile tanınmıştı.

10.02.2015 14:41  Güncelleme: 16:05
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP, 7 Haziran'da yapılacak genel seçimler için Ali Taran ile çalışmayı planlıyor. Taran'ın projelerini dinleyen CHP yönetimi prensipte anlaşma sağlandığını, bir kaç ayrıntının çözülmesinden sonra anlaşma yapılacağını belirtti. Taran, Cem Uzan'ın başkanı olduğu Genç Parti'ye yaptığı başarılı kampanya ile tanınmıştı.

KOORDİNASYONDAN SORUMLU OLACAK

Ünlü reklamcı Taran önceki gün CHP Merkez Yönetim Kurulu toplantısında kapsamlı bir sunum yaptı. Taran'ın bu durumda kampanyanın farklı unsurları için anlaşılan bazı başka ekiplerle birlikte kampanyanın koordinasyonundan sorumlu olabileceği değerlendiriliyor. Taran'ın sunumunda, seçim kampanyasında kullanılacak dilin, seçilen kelimelerin ve reklamların önemine işaret ettiği belirtildi.

UZAN'IN KAMPANYASINI YÖNETMİŞTİ

Taran, 2002 seçimlerinde Cem Uzan'ın başkanlığını yaptığı Genç Parti'nin seçim kampanyasını yürütmüştü. Taran'ın kampanyasının da etkisiyle Genç Parti seçimlerde yüzde 7′yi aşarak büyük bir sürpriz yapmıştı.

Öte yandan CHP yönetiminin ABD Başkanı Obama'nın kampanyalarında da yer almış olan araştırma şirketinden de teklif aldığı ancak bir anlaşma yapılmadığı da belirtildi. (Kaynak: Sözcü)

CHP\'nin Reklam Kampanyası Ali Taran\'a Emanet
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel CHP'nin Reklam Kampanyası Ali Taran'a Emanet - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • misafir: ey anadolu bir daha bu yobazlara bir daha geçit vermeyin , bunlara kanmayın 26 1 Yanıtla
  • son: cenazeyi kaldırmak ali tarana nasipmiş demek. . . . . . . . . . 10 17 Yanıtla
  • hasan: chp tümden hapı yuttu desenize 12 11 Yanıtla
  • BATMANLI: OYLAR AKPYE BU SAYEDE APO CIKACAK KURDİSTAN KURULACAK AKP DEMEK KURDİSTAN DEMEKTİR CHPYE MHPYE OY YOK 4 19 Yanıtla
  • özy: Dilberayın akşama geleceğim şarkısının nakarat kısmı telef hakları alınarak kullanılsa CHP tek başına iktidara gelecektir. Adaleti bulmak için CHP ile hep beraber/Recep amca Ayşe teyze sizin için hep beraber/Hırsızlığı önlemeye CHPile hep beraber/Hep beraber hep beraber CHP ile hep beraber gibi herkesin beynine yer edecek sloganları bulmak lazımmmmmmm reklam kampanyasını bana versinler o partiyi tek başına iktidara getiririmmmmmm 6 15 Yanıtla
  • cevdet gültepe: şimdi battınız 8 9 Yanıtla
  • ısmaıl: alı tarhan halkın gozunde sıfırı tuketmıs duyulursa zor ayakta duran chp yıde sıfırlayacak 4 7 Yanıtla
  • mardinli: cem uznıda bu kurutmuş demekki 4 5 Yanıtla
  • Osman gökçe: çocukluğumuzda saklambaç oynardık TARAN BABA TARARIM ben c. h. p yi ararım bulana aşkolsun baraja takılırsa hiç şaşırmam 0 1 Yanıtla
  • kayahan eles: he hee 0 1 Yanıtla

Advertisement