CHP Ortaca İlçe Başkanı'ndan Başkan Şaşmaz'a Ziyaret - Son Dakika
Güncel

CHP Ortaca İlçe Başkanı'ndan Başkan Şaşmaz'a Ziyaret

CHP Ortaca İlçe Başkanı\'ndan Başkan Şaşmaz\'a Ziyaret

Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Ortaca Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Avcı ile beraber Dalaman Belediye Başkanı MUhammet Şaşmaz’ı makamında ziyaret etti.

14.01.2016 14:33
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya, Ortaca Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Avcı ile beraber Dalaman Belediye Başkanı MUhammet Şaşmaz'ı makamında ziyaret etti.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz, kendisini ziyaret eden Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya ve Ortaca Belediye Meclis Üyesi Mehmet Ali Avcı'ya hediye takdim etti.

Ziyaret ile ilgili konuşan Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanı Mehmet Sertkaya "Dalaman Belediye Başkanımızı ziyaret ettik. Kendisine görevinde başarılar diledik. Kendisinin çalışmalarını basından ve bizzat takip ediyoruz. Dalaman için güzel çalışmalara imza atıyor" dedi.

Dalaman Belediye Başkanı Muhammet Şaşmaz ise "Cumhuriyet Halk Partisi Ortaca İlçe Başkanımız ve Ortaca Belediye Meclis Üyemiz bizleri ziyaret ederek onurlandırdılar. Kendilerine bu nazik ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederim" dedi. - MUĞLA

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel CHP Ortaca İlçe Başkanı'ndan Başkan Şaşmaz'a Ziyaret - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement