CHP Parti Meclisi Üyesi Matkap Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Parti Meclisi Üyesi Matkap Açıklaması

"Halka yapılan kömür, gıda gibi yardımları aile sigortası projemiz altında kadınların hesabına yatırılacak maaşla daha da iyileştireceğiz"

30.11.2014 14:49
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi Üyesi Nihat Matkap, "Halka yapılan kömür, gıda gibi yardımları aile sigortası projemiz altında kadınların hesabına yatırılacak maaşla daha da iyileştireceğiz" dedi.

Matkap, partisinin Kırıkhan ilçe başkanlığı tarafından bir düğün salonunda düzenlenen toplantıda, Hatay üzerinde oynanan oyunların neticesine ulaşamayacağını söyledi.

Hatay halkının ayrımcılık yapmaya çalışanlara en iyi cevabı verdiğini belirten Matkap, "Hatay'ı bir Lübnan, bir Suriye yapmaya çalışan insanların gayesi Hatay'ı yerel seçimlerde CHP'nin kazanmasıyla son bulmuştur. Her taraf karışabilir ama Hatay karışamaz çünkü Hatay Mustafa Kemal Atatürk'ün yadigarıdır" dedi.

Matkap, iktidara gelmeleri halinde yapacakları projeleri de anlatarak, "İktidara geldiğimizde öncelikle laik demokratik düzenden taviz vermeyeceğiz. Halka yapılan kömür, gıda gibi yardımları aile sigortası projemiz altında kadınların hesabına yatırılacak maaşla daha da iyileştireceğiz" diye konuştu.

Toplantıya CHP Hatay İl Başkanı Servet Mullaoğlu, CHP Kırıkhan İlçe Başkanı İsmet Buğdaycı, parti yönetimi ve mahalle muhtarları katıldı. - Hatay

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Parti Meclisi Üyesi Matkap Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement