CHP Parti Meclisi Üyesi Özkan Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Parti Meclisi Üyesi Özkan Açıklaması

"Biz hiç kimseyi aç bırakmayız. Buradan herkese sesleniyorum; biz sağlık sorununu, yol sorununu çözeceğiz"

20.12.2014 14:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi Üyesi Tuncay Özkan, "Biz hiç kimseyi aç bırakmayız. Buradan herkese sesleniyorum; biz sağlık sorununu, yol sorununu çözeceğiz" dedi.

Özkan, CHP Amasya Milletvekili Ramis Topal, Parti Meclisi Üyesi Serpil Öztürk, İl Başkanı Hüseyin Duran Turan ile Taşova ilçesinin Esençay ve Alpaslan köylerini ziyaret etti.

Özkan, burada yaptığı konuşmada, Cumhuriyet Halk Partisi'nin, 12 Haziran'da yapılacak seçimlerde iktidar olacağını savunarak, "Yüreğinize korku düşmesin, biz ülkeyi böldürmeyiz, bu ülkenin çakıl taşını kaybetmeyiz. Kardeşlik hepimizin kardeşliği, kardeşlik birbirimize güvenmek demektir. Biz birbirimize güvenir kardeşlik içerisinde bu işi çözeriz. Biz hiç kimseyi aç bırakmayız. Buradan herkese sesleniyorum; biz sağlık sorununu, yol sorununu çözeceğiz" ifadelerini kullandı.

Türkiye'nin her yerinde HES'lerin probleme dönüştüğünü öne süren Özkan, şunları söyledi:

"Doğayı, suyu yok ettikten sonra ben HES'i ne yapayım? Ben yok olduktan sonra HES'i ne yapayım. Bütün bunlara yol açan sorunumuz işsizliğimiz, yoksulluğumuz, eğitimdeki problemimiz. Biz Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında çocukları yurtsuz bırakmayacağız. Benim işim yok diyen herkese iş vereceğiz, söz veriyoruz. Yoksulluğu çözeceğiz, her ev hanımına aile sigortası kartı veriyoruz. Evin hanımı bu kartla istediğini istediği yerden bin 500 liralık alışveriş yapacak. Biz haramla helali karıştırmayacağız. Bizim için haram haramdır, helal helaldir." - Amasya

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Parti Meclisi Üyesi Özkan Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement