CHP Parti Meclisi Üyesi Usluer Açıklaması - Son Dakika
Yerel

CHP Parti Meclisi Üyesi Usluer Açıklaması

CHP Parti Meclisi Üyesi Usluer Açıklaması

" Uzlaşı adayımız olan İhsanoğlu, insanlara huzur, kardeşlik, birlikte üretme, barış, demokrasi ve fikir hürriyeti vaat ediyor"

19.07.2014 15:11
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Parti Meclisi Üyesi Gaye Usluer, " Uzlaşı adayımız olan İhsanoğlu, insanlara huzur, kardeşlik, birlikte üretme, barış, demokrasi ve fikir hürriyeti vaat ediyor" dedi.

Usluer, Cumhurbaşkanlığı seçim çalışmaları kapsamında geldiği Trabzon'da, CHP İl Başkanlığında partililerle bir araya geldi. Usluer, burada yaptığı konuşmada, tarafsız bir Cumhurbaşkanının çok önemli olduğunu söyledi.

Usluer, Ekmeleddin İhsanoğlu'nun, CHP ve MHP'nin çatı adayı olarak açıklandığını belirterek, "İhsanoğlu şu anda 9 parti tarafından destekleniyor ve bu yüzden uzlaşı adayımızdır. Uzlaşı adayımız olan İhsanoğlu, insanlara huzur, kardeşlik, birlikte üretme, barış, demokrasi ve fikir hürriyeti vaat ediyor" diye konuştu.

Cumhurbaşkanlığı seçim sürecine girildiğini anımsatan Usluer, "10 Ağustos'ta Cumhurbaşkanlığı seçimini gerçekleştireceğiz. Umarım ilk seçimle biter" ifadelerini kullandı.

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın devletin olanaklarıyla bir kampanya yürüttüğünü iddia eden Usluer, şöyle devam etti:

"Sayın Başbakan devletin adayı olarak Cumhurbaşkanlığına adaydır. Bizim adayımız Ekmeleddin İhsanoğlu milletin adayıdır. 1980 öncesi birbiriyle kavga eden, tamamen ters yönde düşünen siyasi partiler bugün Türkiye Cumhuriyeti tarihine, tarihsel bir karar almışlardır. Bir araya gelmiş, uzlaşmışlardır. AK Parti dışında tüm siyasi partilerin birleşme noktası ülkenin birliği, dirliği ve menfaati için bir araya gelişleridir. Vatandaşlarımızın bu noktaya dikkatli bakmaları gerekiyor."

Usluer, Cumhurbaşkanlığı seçiminde herkesin oy kullanmasını da isteyerek, "Yerel seçimlerde olduğu gibi ne kadar kişi sandığa gider ve o kadar çok oy kullanırsa halkın doğru sesinin çıkması artacaktır. Herkese telkinde bulunalım. Bu ülke hepimizin ve gelecekte çocuklarımıza, torunlarımıza bir borcumuz varsa bunu ödemenin günüdür. Bunun dışında sandıklara da sahip çıkalım" dedi. - Trabzon

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Parti Meclisi Üyesi Usluer Açıklaması - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement