CHP Seçim Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika
Güncel

CHP Seçim Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı

CHP Seçim Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı

Denizli'de, CHP adayı Kazım Arslan'ın seçim minibüsü ile otomobilin çarpışması sonucu yaşanan kazada 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

17.05.2015 04:19  Güncelleme: 11:10
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Denizli'nin Acıpayam ilçesinde, saat 23.00 sıralarında Karahöyük Mahallesi Denizli- Burdur Karayolu'nda, CHP Milletvekili Adayı Kazım Arslan'ın seçim minibüsü ile bir otomobilin çarpışmasıyla meydana gelen kazada 1 kişi öldü, 8 kişi de yaralandı.

SEÇİM MİNİBÜSÜYLE ÇARPIŞTI

Coşkun Deniz Beşemek (23), yönetimindeki 20 UD 575 plakalı otomobiliyle Burdur istikametine giderken, karşı yönden gelen Orhan Yılmaz Toktaş'ın (43) kullandığı 20 VA 858 plakalı CHP Denizli Milletvekili adayı Kazım Arslan'a ait seçim minibüsüyle çarpıştı.

1 KİŞİ ÖLDÜ, 8 KİŞİ YARALANDI

Kazada, otomobilde bulunan Uğur Baydilli (25) olay yerinde hayatını kaybederken otomobil sürücüsü Coşkun Deniz Beşemek, seçim minibüsünün sürücüsü Toktaş, yanında bulunan Acıpayam CHP ilçe Başkanı Durmuş Çağdaş ile Serkan Kuran, Halil Özonuk, Rüştü Korkmaz, Hüseyin Ercan, Ali Vehbi Kaya yaralandı. Olay yerine gelen ambulanslarla yaralılar Acıpayam ve Denizli'deki devlet hastanelerine kaldırıldı. Tedaviye alınan yaralılardan otomobil sürücüsü Coşkun Deniz Beşemek'in sağlık durumunun ağır olduğu öğrenildi.

KAZIM ARSLAN VE İL BAŞKANI OLAY YERİNE KOŞTU

Kaza haberini alarak hastaneye gelen CHP Denizli Milletvekili adayı Kazım Arslan ile CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu yaralılar hakkında bilgi aldı. CHP seçim minibüsünün kaza yerinden 400 metre uzaklıktaki Pınarbaşı Mahallesi'nden döndüğü öğrenildi. Olay yerinde hayatını kaybeden Uğur Baydilli'nin cesedi Acıpayam Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Hurdaya dönen otomobilin içinde şişe kırıkları ve bira şişeleri görüldü.

"NEYSE Kİ ARKADAŞLARIMIZ İYİ"

CHP İl Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu, otomobilin hatalı sollama yaptığını iddia edip, "Arkadaşlarımız, seçim çalışmasından dönüyordu. Kısa süre sonra kaza yapmışlar, biz de hemen hastaneye koştuk. Neyse ki arkadaşlarımızın durumlarının iyi olduğunu gördük. Tedavileri devam ediyor." dedi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel CHP Seçim Minibüsü ile Otomobil Çarpıştı: 1 Ölü, 8 Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (9)

  • Hdp: Oylar Hdp ye hewalno. Beware koce Hdp 3 14 Yanıtla
  • Hdp: Ölen kürt mü acaba ?? 4 8 Yanıtla
  • Burak: Siyasette acının rengi olmaz allah rahmet eylesin. 7 3 Yanıtla
  • aittirhg: Chppp alkışlıyoruz milletce ölünecek bir Türkiye 3 6 Yanıtla
  • ZEHRA AVŞAR IN NİŞANLlSI: Bu kafayla yine kazanamaz chp 5 4 Yanıtla
  • dfgh: bunlar adamı oldurur 1 4 Yanıtla
  • mili: AKP somada 301 madenciyi oldurdugunde niye yazmadınız Aktroller. Allah rahmet eylesin 2 2 Yanıtla
  • milliyetci: bu cehape hep zarar 0 3 Yanıtla
  • S.A.To: Demece bak çok şükür arkadaşlarımıza birşey olmadı karşı taraf ölen kişi önemli değil yazık çok yazık 1 1 Yanıtla

Advertisement