CHP Sözcüsü Koç'dan Başbakan Davutoğlu'na Yanıt - Son Dakika
Politika

CHP Sözcüsü Koç'dan Başbakan Davutoğlu'na Yanıt

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Haluk Koç, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun Sakarya İl Kongresi’nde yaptığı açıklamalara cevap vererek, "Yurtsever CHP’liler sizi çok iyi biliyor.

07.02.2015 17:04
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Sözcüsü Haluk Koç, Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Sakarya İl Kongresi'nde yaptığı açıklamalara cevap vererek, "Yurtsever CHP'liler sizi çok iyi biliyor. O yüzden başka bir adrese, konuştukça cevabını alırsın. CHP'ye ve onun genel başkanına bir daha laf söyleyecek olursan hakkettiğini misli ile alırsın" dedi.

CHP Sözcüsü Haluk Koç, parti Genel Merkezi'nde basın toplantısı düzenledi. Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Sakarya İl Kongresi'nde paralel yapı ve CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal'a yapılan kaset komplosuna ilişkin açıklamalarına yanıt veren Koç, Başbakan Davutoğlu'nun CHP ve Genel Başkanı Kılıçdaroğlu'na asılsız saldırılarda bulunmaya başladığını savundu. Koç, "Söylediklerinin ne kadar boş, ne kadar temelsiz olduğunu aslında kendide biliyor. Bak taşeron Başbakan, sayın Baykal'a tezgahlanan oyunun ana aktörü, şimdi seni siyasi mengeneye alan abindir. Bunu unutma, bunları yayınlayın kararı veren şuan senin kayığına bindiğin takımdır. 5 yıldır bu konuyu soruşturmayıp, üzerine gitmeyip, engelleyen kimin iradesiydi Allah aşkına. 5 yıldır iktidarda kim var, niye soruşturmadınız, sonuçlandırmadınız bu işi? Ucu size mi dokunuyor?" diye konuştu.

Koç, konuşmasına şöyle devam etti:

" Türkiye'de yolsuzluk yapılıyor işte belgeleri demek yasak. Ahmet Bey sizi demokrasi, belirli hak ve özgürlükleri kullanmanıza olanak sağlayarak iktidara getirdi. Siz, şimdi sizi oraya getiren hak ve özgürlükleri ortadan kaldırarak demokrasiyi yok etmeye çalışıyorsunuz. Eğer siz bu süreci yok etmeye kalkışarak rafa kaldırmaya kalkarsanız o zaman direniş meşru bir hak haline gelir. Sayın Kılıçdaroğlu'nun söylediği budur. Sen sürekli olağanüstü yönetim halinde, sürekli bir sıkıyönetim manzarasını ülkeye uygulamaya kalkacaksın, istediğini aratacaksın, istediğini dinleyeceksin, istediğinde banka kapatacaksın, istediğin gazeteye baskı uygulayacaksın, ondan sonra da yurtsever CHP'lilere sesleneceksin. Yurtsever CHP'liler sizi çok iyi biliyor. O yüzden başka bir adrese, konuştukça cevabını alırsın. CHP'ye ve onun genel başkanına bir daha laf söyleyecek olursan hakkettiğini misli ile alırsın." - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP Sözcüsü Koç'dan Başbakan Davutoğlu'na Yanıt - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement