CHP Taşova İlçe Başkanı Özalp, Güven Tazeledi - Son Dakika
Yerel

CHP Taşova İlçe Başkanı Özalp, Güven Tazeledi

CHP Taşova İlçe Başkanlığı olağan kongresinde mevcut Başkan Ömer Özalp, yeniden seçildi.

06.12.2015 12:55
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Taşova İlçe Başkanlığı olağan kongresinde mevcut Başkan Ömer Özalp, yeniden seçildi.

Belediye düğün salonunda yapılan kongreye tek liste ile katılan mevcut başkan Özalp, 103 delegeden oy kullanan 66'sının oyunu alarak 2. kez başkan seçildi.

CHP Amasya Milletvekili Mustafa Tuncer, kongrede yaptığı konuşmada, "Bu kongrelerimizden ve büyük kurultayımızdan güçlenerek çıkmamız gerekiyor. Güçlenerek çıkmamız gerekirken de aile olarak bulunduğumuz bu ortamlarda her şeyin konuşulması, görüşülmesi gerekiyor. Genel siyaseti dışarıda yapacağız burada ise kendi siyasetimizi yapmamız gerekiyor. Parti içi seçimler bizleri birlik ve beraberliği kuvvetlendiren CHP'yi seçime götüren, özendiren, ilgiyi artıran seçimler olmalıdır. En iyi ikinci olmak hiçbir zaman CHP tarafından kabul edilebilir bir durum değildir" dedi.

Özalp ise "Tekrar bizi bu göreve seçen tüm partililerimize teşekkür ediyorum. CHP'nin iktidar olması için daha çok çalışacağız" diye konuştu.

Yeni Yönetim Kurulu Ahmet Alan, Nurettin Gani, Selahattin Gür, Fahri Koçhisar, Faruk Korkmaz, Sabiha Torun, Yusuf Torun, Mehmet Sayan, Ali Yağız, Remzi Yersel, Orhan Yılmaz ve Fatih Yolaçan isimlerinden oluştu.

Kongreye, CHP İl Başkanı Hüseyin Duran, Atatürkçü Düşünce Derneği Amasya Şube Başkanı Cihan Sancak, CHP Amasya Merkez İlçe Başkanı Reşat Karagöz ve partililer katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Taşova İlçe Başkanı Özalp, Güven Tazeledi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement