Chp, Tayyar ve Kütahyalı'dan Tazminat Kazandı - Son Dakika
Politika

Chp, Tayyar ve Kütahyalı'dan Tazminat Kazandı

CHP Basın Birimi, AK Parti Gaziantep Milletvekili Tayyar'dan 5 kuruş, gazeteci Kütahyalı'dan ise 8 bin lira tazminat kazanıldığını açıkladı.

14.06.2014 13:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Basın Birimi, AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar'n 5 kuruş, gazeteci Rasim Ozan Kütahyalı'dan ise 8 bin lira tazminat kazanıldığını açıkladı.

Yapılan yazılı açıklamada, Tayyar'ın "Twitter hesabından yaptığı gönderilerde CHP'nin Alman derin devleti ile irtibatta olduğunu, Suriye İstihbaratı El Muhaberat ile bağlantısı bulunduğunu" öne sürdüğü, "CHP milletvekilleri ile CHP'liler hakkında DHKP-C'li" dediği ifade edildi,

Tayyar hakkında 5 kuruşluk tazminat davası açıldığı belirtilen açıklamada, Ankara 18. Asliye Hukuk Mahkemesinin, davayı kabul ederek, Tayyar'ın, CHP'ye 5 kuruş tazminat ödemesine hükmettiği bildirildi.

Açıklamada görüşlerine yer verilen parti avukatlarından Celal Çelik, davada kabul edilen bedel olan 5 kuruş alacak için icra takibi başlatıldığını belirtti.

Öte yandan, "CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile CHP'ye hakaret ettiği iddiasıyla gazeteci Kütahyalı hakkında da tazminat davası açıldığı, Ankara 23. Asliye Hukuk Mahkemesinin, Kütahyalı'nın 8 bin lira tazminat ödemesine karar verdiği kaydedildi. - Ankara

Kaynak: AA

Son Dakika Politika Chp, Tayyar ve Kütahyalı'dan Tazminat Kazandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement