CHP Tekirdağ Milletvekili Yüceer: "12-0 Dedik, Dediğimizi Yaptık" - Son Dakika
Yerel

CHP Tekirdağ Milletvekili Yüceer: "12-0 Dedik, Dediğimizi Yaptık"

CHP Tekirdağ Milletvekili Yüceer: "12-0 Dedik, Dediğimizi Yaptık"

Tekirdağ’a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret eden CHP PM Üyesi Dr. Candan Yüceer, "Seçimler öncesinde Tekirdağ’da 12-0 yapacağız dedik ve bunu başardık.

14.04.2014 16:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Tekirdağ'a bağlı Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret eden CHP PM Üyesi Dr. Candan Yüceer, "Seçimler öncesinde Tekirdağ'da 12-0 yapacağız dedik ve bunu başardık. Tekirdağ Büyükşehir olarak neyi hak ediyorsa onu alacak. Bölgemizdeki tüm belediyeler de büyükşehir bütçesinden hak ettiğini alacak" dedi.

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr. Candan Yüceer, Tekirdağ'ın Çerkezköy İlçesi Belediye Başkanı Vahap Akay'ı makamında ziyaret etti. 30 Mart Mahalli İdareler Seçimlerinden yaklaşık bir hafta sonra göreve başlayan Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Milletvekili Dr. Candan Yüceer, 30 Mart Yerel seçimlerinde Tekirdağ'da partililerin hayallerinin gerçekleştiğini belirterek, "Bugünler bizim için çok güzel günler. Bu seçimde hayalimizi gerçekleştirdik. Hayalimizi gerçekleştirmede bizlerle birlikte olan ve bu değişime katkı sağlayan herkese çok teşekkür ediyorum. Tekirdağ Büyükşehir'in tam anlamıyla faaliyete geçmesi sistemin oturması gerekiyor. Biz 6 aylık bir hedef koyduk. Bu zaman içinde sistemin oturtulması sağlanmış olacak. Tekirdağ Büyükşehir olarak neyi hak ediyorsa onu alacak. Bölgemizdeki tüm belediyeler de büyükşehir bütçesinden hak ettiğini alarak bölgelerinde en iyi hizmeti verecektir" diye konuştu.

Yüceer seçim çalışmaları sırasında Tekirdağ'da 12-0 yapacaklarına dair söylemlerde bulunduklarını ve bunu da gerçekleştirmekten çok mutluluk duyduklarını belirterek,"30 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde 12-0 yapacağız diyorduk ve bunu inanarak söyledik. Çünkü hepimiz inandık. Bu söylem siyaseten bir konuşma değildi. İnandığımız için söyledik. Biz Çerkezköy'ü ve tüm ilçeleri kazanmayı hedefledik. Hedefimiz tüm ilçelerimizi ve büyükşehiri kazanmaktı. Şu kadar oyla veya bu kadar oyla kazanırız demedik. Hedef kazanmaktı ve kazandık. Bu değişime katkı sağlayan Tekirdağ Merkez başta olmak üzere Çerkezköy, Çorlu, Süleymanpaşa, Kapaklı, Saray, Malkara, Hayrabolu, Şarköy, Muratlı ve Marmara Ereğlisi halkımıza çok teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.

CHP PM Üyesi Tekirdağ Milletvekili Dr.Candan Yüceer, Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimlerine itirazda bulunduklarını ancak YSK'nın itirazı reddettiğini ve Mansur Yavaş'ın Yüksek Mahkeme'ye itirazını yaptığını buradan da olumsuz bir durum çıkması halinde İnsan Hakları Mahkemesi'ne gidileceğini söyledi. - TEKİRDAĞ

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel CHP Tekirdağ Milletvekili Yüceer: '12-0 Dedik, Dediğimizi Yaptık' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement