CHP ve MHP'den Ak Partiye Katılım - Son Dakika
Politika

CHP ve MHP'den Ak Partiye Katılım

CHP ve MHP\'den Ak Partiye Katılım

Gaziantep’te CHP ve MHP’ye kayıtlı üyelerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grup, düzenlenen törenle AK Parti’ye geçti.

13.10.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gaziantep'te CHP ve MHP'ye kayıtlı üyelerin de aralarında bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grup, düzenlenen törenle AK Parti'ye geçti.

Gaziantep'te düzenlenen programda aralarında MHP ve CHP üyelerinin de bulunduğu yaklaşık 200 kişilik grup, törenle AK Parti'ye geçti. Çapan ve Günal ailelerinin AK Parti'ye katılım programında rozetleri ise AK Parti Gaziantep Milletvekili Şamil Tayyar ile AK Parti Kurucu İl Başkanı ve AK Parti milletvekili adayı Ahmet Uzer taktı.

Katılım programında konuşan milletvekili adayı Ahmet Uzer, "Bu ülkede yaşayan insanların, daha güzel şartlarda yaşaması için, geçmişte yaşadığımız krizleri yaşamamak için AK Parti 2002 yılında iktidara gelmiştir. Gerçekten de iktidara geldiğimiz günden bu yana, gece gündüz demeden çalışıyoruz. Sizler geç kalmadınız, çünkü daha işin başındayız, daha Türkiye'de çok yapacak işimiz var. Bu mücadele, sonsuza kadar sürecek. Çünkü bölgesinde güçlü bir Türkiyeyi istemiyorlar. Siyasi yönden, ekonomik yönden, güçlü bir ülkeyi bu bölgede görmek istemiyorlar. Bizi iktidardan uzaklaştırmak içinde, çok çeşitli ayak oyunlarına başvurdular. Ama başaramayacaklar. Çünkü bizim halkımızın feraseti, Allah'ın izniyle bunlara müsaade etmeyecektir. Türkiye'nin kurtuluşu tek başına bir partinin iktidarından geçiyor. 7 Haziranda bir yol hatası oldu. Bizlerde bu 3 ay içerisinde kendi muhasebemizi yaptık ama bunu yaparken, Türkiye'nin ödediği bedelleri de gördük. Gerçekten son 12 yıldaki Türkiye'nin kazanımları tehlikeye girdi. Faizler yükseldi döviz yükseldi, Türkiye'nin ekonomisi sıkıntı içerisine girdi. Türkiyeyi bugüne getirmek kolay olmadı. Türkiye'nin kötü tarihini yenmek kolay olmadı. Bu söylediğim her şey, tek tek halledildi. Bugün insanlarımız, eskiye göre AK Parti iktidarında, önceki dönemlere göre daha iyi yaşıyor" diye konuştu.

Milletvekili Tayyar ise "Önce iktidarda 3 siyasi parti vardı, siyasi istikrarsızlık vardı. Bir anayasa kitapçığı fırlatıldığı için krize giren, 20'nin üzerinde bankanın battığı, bütçenin 200 milyon doların üzerinde sıkıntıya girdiği, bir süreçte yaşıyorduk. O tarihte IMF'den 25 milyar dolar borç aldık. Eğer o para Türkiye'ye gelmeseydi, memurlar maaş dahi alamıyordu. Yatırımlar durmuştu, projeler durmuştu, işveren yeni yatırım yapamıyordu, işçiler işe girebilecek yeni fabrikalar bulamıyordu. Siyasi istikrar yok, ekonomik istikrar yok. Buna ek olarak da terör meselesi ciddi bir sıkıntıydı. Toplumuzun birlik ve beraberliğini karartmaya başladılar. Tarihte ilk kez bir riskli yolu tercih ettik. Birlik ve beraberliğimizi tesis etmek için çözüm sürecini başlattık. Beş yılı aşkındır bu memlekete şehit cenazesi gelmedi. Ama gel gör ki 7 Haziran'da tek parti yönetimi için iktidar çoğunluğu çıkmayınca, bunu bir siyasi boşluk olarak görenler, müzakere masasını devirdiler, terörü azdırdılar" şeklinde konuştu.

AK Parti'ye katılan aileler de ekonomik ve siyasi istikrar için AK Parti'ye geçtiklerini belirtti. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika CHP ve MHP'den Ak Partiye Katılım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi
    23:42 İçişleri Bakanı Müfettiş Görevlendirdi, DEM Parti'den Yanıt Geldi

    Yerel seçimlerin ardından Diyarbakır Belediye Meclisi salonundan Türk bayrağının kaldırılması ve Mardin Büyükşehir Belediye Meclisi'nin açılışında 'İstiklal Marşı'nın okutulmadığına' ilişkin İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya mülkiye müfettişlerini görevlendirdi. DEM Parti'den ise konuya ilişkin yanıt geldi.

  • CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek
    23:19 CHP, parti aleyhine çalışan üyeleri ihraç edecek

    CHP Genel Merkezi, 31 Mart yerel seçimlerinde parti aleyhine açık veya gizli çalışma yürüten üyelerle ilgili ihraç istemiyle disiplin sürecinin başlatılacağını duyurdu. Parti, il, ilçe örgütleri ve başkan adaylarına gönderdiği yazıda, bu üyelerin isim ve görevleri ile aleyhe yaptıkları çalışmalara ilişkin delillerin bildirilmesini istedi.

  • Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu
    23:16 Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği'nin yeni başkanı Ozan Özçelik oldu

    Karabük Merkez Mahalle Muhtarları Derneği Olağan Genel Kurulu'nda yapılan seçimle Ozan Özçelik derneğin yeni başkanı oldu. Seçim sonuçlarına göre 14 oy alan Özçelik, yönetim kurulu üyeleriyle birlikte derneği yönetecek.

  • CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi
    22:54 CHP'li Meclis Üyesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'na Cemil Bayık Dedi

    Aliağa Belediyesi CHP'li Grup Sözcüsü İbrahim Doğangül, meclis toplantısında İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı'nın ismine 'Cemil Bayık' dedi ve Gemi Söküm sektörüne 'uyuşturucu trafiğinin durağı' iddiasında bulundu.

  • Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı
    22:39 Trump'ın yargılandığı mahkemenin önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı 'sus payı' davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi. Olay sonrası şahıs hastaneye kaldırıldı ve soruşturma başlatıldı.

  • Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi
    22:36 Trump'ın duruşmasının yapıldığı mahkemenin önünde bir kişi kendini ateşe verdi

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi "sus payı" davasında 12 jüri üyesinin belirlenmesinden dakikalar sonra mahkeme binasının önünde gelen bir kişi kendini ateşe verdi.

  • ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı
    21:52 ABD'de Trump'ın yargılandığı dava önünde bir kişi kendini yaktı

    Eski ABD Başkanı Donald Trump'ın yargılandığı tarihi 'sus payı' davasının görüldüğü mahkeme binasının önünde bir kişi kendini yaktı. Görgü tanıkları, ABD'nin New York kentinde havaya broşürler atan bir erkeğin bir tenekeden kendisini yakıta buladığını ve ateşe verdiğini anlattı. Olay yerinden sedyeyle götürülen kişinin durumu bilinmiyor. Polis, olay yerini kordon altına alırken, yerde kalan bir sırt çantası ve çantanın kenarında 'şeytan milyarderler' başlıklı bir broşür olduğu belirtildi. Trump'ın suçlu bulunması halinde dört yıla kadar hapis cezasına çarptırılabilir.


Advertisement