CHP Yalova Milletvekili İnce, Trabzon'da - Son Dakika
Yerel

CHP Yalova Milletvekili İnce, Trabzon'da

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin Trabzon milletvekilleri adaylarıyla bazı ilçelerde ziyaretlerde bulunarak partililerle bir araya geldi.

15.04.2015 16:08
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, partisinin Trabzon milletvekilleri adaylarıyla bazı ilçelerde ziyaretlerde bulunarak partililerle bir araya geldi.

İnce, Trabzon Havalimanı'nda CHP Trabzon İl Başkanı Güzide Uzun, milletvekili adayları ve partililerce karşılanmasının ardından Yomra ilçesine hareket etti.

İlçeye bağlı Yokuşlu Mahallesi'nde CHP Trabzon Milletvekili Adayı Haluk Pekşen'in babası Seyit Pekşen'in mezarını ziyaret eden İnce, burada esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti.

Ardından CHP Yomra İlçe Başkanlığı'nda partililerle bir araya gelen İnce, CHP'de uzun zamandır çeşitli görevler üstlendiğini belirterek, "Siyasetçi dik duracak, doğru bildiği şeyin üzerine gidecek. Hiç kuşkum yok, Trabzon'da iyi sonuçlar alacağız" ifadelerini kullandı.

Fenerbahçe otobüsüne yapılan silahlı saldırıya da değinen İnce, " Trabzon üzerinden Türkiye karıştırılmak isteniyor. Bunu bir Trabzonlunun yapmadığını biz biliyoruz, bunu herkes biliyor ama ne yapacak, şoförü öldürecek bir viyadükte, Fenerbahçeli futbolcular oradan aşağıya uçacak Türkiye karışacak. Trabzon üzerinden bir provokasyon" diye konuştu.

İnce, Ağrı'da yaşanan olaylara da değinerek, şunları kaydetti;

"Efendim ne oluyormuş Diyadin'de. Terör örgütünün propagandasını yapıyorlarmış, vali operasyon yapıyor. İstanbul'un göbeğinde terör örgütünün propagandasını yapıyorlar o zaman niye birşey yapmıyorsunuz. Her yerde terör örgütünün propagandası yapılıyor. Abdullah Öcalan posterleri asılıyor, kimse sesini çıkarmıyor. Aylardır operasyon yapmayan devlet operasyon yapar oldu. Terör örgütleri halkı kışkırtmak ve ayaklandırmak için bu tür olayları yapabilirler. Yabancı devletler de Türkiye içerisinde ülkeyi karıştırmak için böyle senaryolar yazabilir, oynayabilirler bu normal, buna alışkınız. Terör örgütleri ve yabancı güçlerin Türkiye'yi karıştırmak için bu tür provokasyonları yapmasını anlayabilirim ama devletin resmi güçlerinin bunu yapmasını anlayamam."

İnce, konuşmaların ardından Sürmene ilçesine geçerek, CHP Sürmene İlçe Başkanlığını ziyaret etti, partililerle bir araya geldi.

Partilerle bir süre sohbet eden İnce, burada yaptığı konuşmada, Trabzon'da CHP'nin birinci parti olacağını söyledi.

İnce, Trabzon'dan 6 milletvekili çıkarmak için yola çıkacaklarını vurgulayarak, "İktidar olacağız ve bu ülkeyi yöneteceğiz. Bu ülkeyi soydurmayacağız ve millete yalan söylemeden bu ülkeyi yöneteceğiz' diye konuştu.

İnce, buradaki programın ardından Of ilçesine geçerek, CHP İlçe teşkilatını ziyaret etti. İnce, daha sonra ilçe merkezindeki CHP otobüsünün üzerinden partililere seslendi.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel CHP Yalova Milletvekili İnce, Trabzon'da - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement