"Ben 130 Milletvekilinin 130'unun da Desteğini İstiyorum" - Son Dakika
Politika

"Ben 130 Milletvekilinin 130'unun da Desteğini İstiyorum"

"Ben 130 Milletvekilinin 130\'unun da Desteğini İstiyorum"

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Ben 130 milletvekilinin 130'unun da desteğini istiyorum." dedi.

26.08.2014 17:02  Güncelleme: 17:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

CHP Yalova Milletvekili Muharrem İnce, "Ben 130 milletvekilinin 130'unun da desteğini istiyorum. Üyelerle ön seçim diyorum, çarşaf liste diyorum. Bunları kabul eden herkesin desteğini istiyorum" dedi.

CHP Yalova Milletvekili İnce, CHP Ankara İl Başkanlığını ziyaret etti. Görüşme öncesi İnce, gazetecilerin sorularını da cevapladı. Bir gazetecinin, 'ulusalcı vekil' diye adlandırılan vekillerden destek alıp almadığını ve Emine Ülker Tarhan'ın da adının geçtiğini hatırlatması üzerine İnce, Ankara Milletvekili Tarhan'ın da kendisine destek vermesinden memnun olacağını ifade ederek, "Ben 130 milletvekilinin 130'unun da desteğini istiyorum. Üyelerle ön seçim diyorum, çarşaf liste diyorum. Bunları kabul eden herkesin desteğini istiyorum" yanıtını verdi.

"BENİM BİLDİĞİM CHP TABANI DEVRİMCİLERİ SEÇER"

İnce, Bir gazetede "İnce, CHP'de türbanlı vekil önerisine ise yeşil ışık yaktı" yazısı çıktığına değinerek, "Yeşil ışık yakma meselesi değil, okuduğunu anlama meselesi. Benim önerim üyelerle ön seçim. 'Türbanlı vekil olacak mı?' Ben nereden bileyim üyeler bilir. Yetkimi tabana devretmişim. Kendini yetiştirmiştir, üyeye kendini kabul ettirmiştir, üye de gider seçer. Ben ne yapayım? Yani o zaman ben konsey olacağım yukarıda, 'üye seçti olmaz türbanlı, bunu veto ettim.' Ben konsey falan değilim, üye seçiyorsa olur, seçmiyorsa olmaz. Beni ilgilendirmez. İlk on sıra Alevi çıktı, bana ne? Sen de çalışsaydın. Hiç ilgilendirmez, ben bu işlere bakmam. Ben üyenin vicdanına güvenirim. 'Başörtülü, türbanlı vekil olacak mı? Bilmiyorum, üyeler bilir. Benim bildiğim CHP tabanı devrimcileri seçer. Eski hastalıklardan kurtulalım" ifadelerini kullandı. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Politika 'Ben 130 Milletvekilinin 130'unun da Desteğini İstiyorum' - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi
    01:24 Hatay'da polis operasyonunda 9 kişi yakalandı, çok sayıda silah ele geçirildi

    Hatay Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından yürütülen çalışmalarda çeşitli suçlardan aranan 9 kişi yakalandı. Operasyonlarda çok sayıda silah ve mühimmat da ele geçirildi. Tutuklanan şüpheliler adli makamlara sevk edilirken, bazıları adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

  • İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı
    00:28 İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 55 kişilik aday kadrosunu açıkladı

    İstanbul Tabip Odası Değişim Grubu, 5 Mayıs'ta gerçekleştirilecek seçimlere gireceği 55 kişilik aday kadrosunu duyurdu. Başkan adayı Dr. Ahmet Erçek, daha etkin bir İstanbul Tabip Odası için değişim istediklerini belirtirken, yönetim kurulu adayı Dr. Nedim Uzun ise odanın daha güçlü ve etkin bir kurumsal kimlik kazanmasını hedeflediklerini ifade etti. Değişim Grubu, tüm hekimleri seçimlerde kendilerine oy vermeye çağırdı.

  • Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı
    00:25 Kuşadası'nda bir işletmeye ateş açan 2 kişi tutuklandı

    İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Kuşadası'nda çıkan kavga sonrası bir işletmeye ateş açan 6 şüphelinin yakalandığını 2 kişinin ise tutuklandığını açıkladı. Bakan Yerlikaya, olayla ilgili çeşitli suçlardan suç kayıtları olan B.S. ve Ö.K.'nin tutuklandığını belirtti.

  • AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması
    00:12 AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay'dan 'İlk Evim Arsa' projesi açıklaması

    AK Parti Kütahya İl Başkanı Mustafa Önsay, 'İlk Evim Arsa' projesinde gelinen son durumu açıkladı. Önsay, müstakil ve müşterek arsalar için yapılan kura çekimlerinin tamamlandığını ve sözleşmelerin imzalanmaya başlandığını belirtti. Müstakil arsalar için çalışmaların devam ettiğini ve 2 ay içinde sözleşme imzalama aşamasına gelinmesi için hızla çalışıldığını ifade etti.


Advertisement